04/12/2022
Διοικητικά - Δικαστικά | Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:14

Τα είπε με Μαυρωτά ο ΠΣΑΠΠ για τη Σούπερ Λίγκα 2

Θα κατατεθούν προτάσεις προσεχώς για τα προβλήματα της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2 αργεί να ξεκινήσει και ο ΠΣΑΠΠ ανησυχεί.

Σε αυτό το πλαίσιο εκπρόσωποι του συνδικαλιστικού οργάνου των επαγγελματιών παικτών συναντήθηκαν τη Δευτέρα (12/9) με τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, εκθέτοντάς του τα προβλήματα που ταλανίζουν τη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, ο ΠΣΑΠΠ θα καταθέσει προσεχώς τις προτάσεις του, για να βρεθούν οι λύσεις σε αυτά τα προβλήματα.

Αναλυτικά: «Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργο Μαυρωτά και τον νομικό σύμβολο του γγΑ κ. Βασίλη Κεραμάρη είχε σήμερα (12/9) αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠΠ.

Τον Σύνδεσμο εκπροσώπησαν ο Ειδικός Γραμματέας Χρήστος Γρομητσάρης, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας Ποδοσφαιριστών Ξενοφών Πάνος και ο Γενικός Διευθυντής Γιάννης Μπράχο, που ανέλυσαν στον κ. Μαυρωτά τα προβλήματα που υπάρχουν στη Super League 2 και την ανησυχία των ποδοσφαιριστών για το μέλλον της δεύτερης τη τάξη επαγγελματικής κατηγορίας της χώρας.

Ο ΠΣΑΠΠ θα μεταφέρει στο άμεσο διάστημα αναλυτικά τις προτάσεις του ώστε να διευθετηθούν καίρια ζητήματα που αποτρέπουν την εύρυθμη λειτουργία της και για αυτό άλλωστε δεν έχει αρχίσει τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη σεζόν 2022/23».

Μοιραστείτε το: