04/12/2022
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 - 01:57

Ανακοίνωση με πυρά από Ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης για τη Ριζούπολη… κακή απομίμηση και με το χέρι απλωμένο!

Κατηγορεί την ΠΑΕ για τσιγκουνιά και αποτυχία, ζητώντας εμμέσως από το μεγαλομέτοχο να παραιτηθεί! * Η τοποθέτηση, όμως, είναι γεμάτη αοριστίες, ενώ μπροστά στις δημόσιες αντιδράσεις για την αρχική απαίτηση των 500.000 ευρώ, υποστηρίζεται ότι δεν ζήτησε ουδέποτε τέτοιο ποσό…

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Ερασιτέχνης Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος απάντησε στην τελευταία ανακοίνωση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ για το θέμα της χρήσης της Ριζούπολης από την ποδοσφαιρική ομάδα.

Ο Ερασιτέχνης κατηγορεί ανοιχτά τη διοίκηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», μιλά για… τσιγκουνιά και την χαρακτηρίζει αποτυχημένη, ζητώντας εμμέσως από τον μεγαλομέτοχο, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη (δεν τον κατονομάζει) να παραιτηθεί!

Είναι γεγονός όμως ότι ο Ερασιτέχνης πήρε μία φορά στη σύγχρονη ιστορία του Απόλλωνα Σμύρνης την ομάδα και αφού την έριξε (2006-07) από τη Γ’ Εθνική στην 4η κατηγορία, που ονομαζόταν Περιφερειακό Πρωτάθλημα, εν συνεχεία (2007-08) την έφτασε στο χείλος της Α’ Αθηνών (σώθηκε την τελευταία στιγμή) και άρα δεν δικαιούται να ομιλεί, καθώς είναι συνώνυμο της αποτυχίας. 

Ωστόσο, η συγκεκριμένη επικοινωνιακή τακτική του Ερασιτέχνη αποτελεί μια κακή απομίμηση σε σχέση με την τοποθέτηση της ΠΑΕ στις 6/9/2022, που προέτρεπε τους διοικούντες του Ερασιτέχνη να πάνε… σπίτι τους. 

Επίσης μπροστά στις δημόσιες αντιδράσεις, που έχουν καταγραφή εξαιτίας της αρχικής «τρελής» απαίτησης των ανθρώπων του Ερασιτέχνη για αξιώσεις 100.000 ευρώ το χρόνο προς την ΠΑΕ για την αποκλειστική χρήση του γηπέδου, δηλαδή 500.000 στην πενταετία, χρονικό διάστημα παρόμοιο με την προηγούμενη σύμβαση, τώρα υποστηρίζεται ότι δεν ζήτησε ποτέ τέτοιο ποσό! Κοινώς, ο Ερασιτέχνης θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, επικαλείται ξανά το σκεπτικό της απόφασης του Ειρηνοδικείου, αποφεύγοντας να πει όλα όσα έγιναν στην ακροαματική διαδικασία αναφορικά με την επιθυμία διωγμού του Απόλλωνα Σμύρνης από το ίδιο του το σπίτι και στο τέλος της ανακοίνωσης θέλει να εμφανίζεται και υπεράνω (για το χάρη της ομάδας, όπως αναφέρει), επισημαίνοντας ότι η πόρτα είναι ανοιχτή! Ουσιαστικά όμως αυτό μεταφράζεται στο ότι… απλώνει το χέρι, μήπως και εισπράξει χρήματα από την ΠΑΕ (που προηγουμένως στην πραγματικότητα υβρίζει) σε ενδεχόμενο μίας νέας συμφωνίας για τη χρήση της Ριζούπολης!

Διαβάστε, αναλυτικά την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης, η οποία εκδόθηκε το Σάββατο (10/9/2022): 

«Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, μετά τη σημερινή (10/9/2022) συνεδρίαση, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση. 

            Με μεγάλη μας λύπη είμαστε – κυριολεκτικά – αναγκασμένοι να τροφοδοτήσουμε τον, πραγματικά υποτιμητικό και επιβλαβή για το κύρος και την ιστορία του Απόλλωνα, διάλογο με την Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ. Κι αυτό μόνο και μόνο για την αντικειμενική ενημέρωση των μελών και των οπαδών μας, οι οποίοι δέχονται, καθημερινά σχεδόν, ένα καταιγισμό παραπληροφόρησης από την ΠΑΕ και το «δημοσιογραφικό» της φερέφωνο.

            Ο Σύλλογός μας μιλάει με αποδείξεις και ντοκουμέντα (δικαστικές αποφάσεις, ιδιωτικά συμφωνητικά κ.ο.κ.) και όχι με αναπόδεικτα παραμύθια περί 500.000 και 100.000 ευρώ (τέτοια ποσά ούτε στα όνειρα μας δεν θα διανοούμαστε να ζητήσουμε) ή περί προφορικών δηλώσεων του δικηγόρου μας στο ακροατήριο του Ειρηνοδικείου Αθηνών. Το τι ζητήσαμε στο Δικαστήριο είναι γραμμένο στο ιστορικό και το διατακτικό της απόφασής του.

            Η 909/2022 απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών αναγνώρισε πανηγυρικά ότι οι χώροι που, μεταξύ άλλων, αναφέρονται στην τελευταία ανακοίνωση της Π.Α.Ε. υπό στοιχεία α) , β), γ) είναι, ανεξαρτήτως του προορισμού τους, μετά την 30/6/2022, αποδοτέοι στον Γυμναστικό Σύλλογο. Μολαταύτα εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται παράνομα από την ΠΑΕ.

            Ο Σύλλογος εξακολουθεί να κινείται στο πλαίσιο της νομιμότητας και της κρίσης της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Η Π.Α.Ε. στο πλαίσιο της τσιγκουνιάς και της αυθαιρεσίας. 

            Και για να τελειώνουμε: Οι αποτυχημένοι παραιτούνται (εφόσον, εξυπακούεται, τους έχει απομείνει λίγη αξιοπρέπεια και φιλότιμο). Και η ΠΑΕ, κατά δημόσια ομολογία και του μεγαλομετόχου της, έχει αποτύχει παταγωδώς σε όλα.

            Πάντως, για χάρη του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, η πόρτα του Συλλόγου εξακολουθεί να είναι ανοιχτή σε όλους.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ». 

Μοιραστείτε το: