23/09/2023
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:40

Συνεχίζουν την κόντρα τους Πανιώνιος και Παναχαϊκή

Εκατέρωθεν ανακοινώσεις από τις δύο ομάδες για όσα έγιναν στο μεταξύ τους φιλικό

Επεισοδιακό ήταν το φιλικό της Κυριακής (4/9) στη Νέα Σμύρνη. Πανιώνιος και Παναχαϊκή δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν το ματς με τους φιλοξενούμενους να υποστηρίζουν πως έγινε εισβολή οπαδών των γηπεδούχων.

Μία μέρα μετά ο Πανιώνιος πήρε θέση. Ουσιαστικά οι Νεοσμυρνιώτες απέφυγαν να καυτηριάσουν το περιστατικό και έκαναν λόγο απλώς για «κακή παρένθεση».

Η ανακοίνωση: «Δεν ανήκουμε εδώ, δε θέλουμε ο Πανιώνιος μας να αφομοιώσει τέτοιες καταστάσεις!

Ανάμεσα σε όσα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε είναι και συνθήκες σαν τις χθεσινές, στις οποίες θεωρούμε ότι προκαλούμαστε. Το μέγεθος και η ιστορία του Συλλόγου μάς υποχρεώνουν να δίνουμε τις απαντήσεις μας αγωνιστικά, όπως συνέβη χθες μέχρι το 52ο λεπτό, μακριά και έξω από συμπεριφορές που δεν βοηθούν την προσπάθεια που γίνεται για την επιστροφή της ομάδας στην κατηγορία που ανήκει.

Έχουμε το χρέος να πορευόμαστε με τη δική μας φιλοσοφία. Να δείξουμε σε όλους ότι ο δικός μας αγώνας παίζεται καθαρά στο γήπεδο, εκεί που εδώ και 132 χρόνια κάνουμε τη διαφορά. Ζητάμε εμπιστοσύνη και στήριξη στη μάχη να επαναφέρουμε τον Πανιώνιο στην φυσική του θέση, όπως και συμμετοχή για να το κάνουμε με τον χαρακτήρα που μας αρμόζει.

Σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς και δεν υπάρχουν περιθώρια για εσωτερικές κρίσεις. Κλείνουμε σήμερα κιόλας την κακή παρένθεση που άνοιξε, κάνουμε αυτοκριτική, ηρεμούμε και αποφασισμένοι ο καθένας από το δικό του μετερίζι δίνουμε ότι καλύτερο έχουμε.

100 χρόνια μετά την πρώτη αναγέννηση του Ιστορικού, ελάτε να δημιουργήσουμε ακόμη μία, με τρόπο τέτοιο που θα κάνουμε τα παιδιά μας να μας εξασφαλίσουν τα επόμενα 100…».

Στη συνέχεια η Παναχαϊκή πέρασε στην αντεπίθεση: «Τραγική και φοβισμένη ανακοίνωση από τη διοίκηση του Πανιώνιου κάτι που πραγματικά δεν περιμέναμε. Δεν ζήτησαν ούτε μία δημόσια συγνώμη για τα αίσχη που διαδραματίστηκαν από τους οπαδούς τους εις βάρος της ομάδας μας, ενώ μετά το τέλος των επεισοδίων ήρθαν όλοι με "100 συγνώμες και 100 ευχαριστώ" για να μην προχωρήσουμε σε επίσημες καταγγελίες και τιμωρηθεί η ομάδα τους. Αυτές τις συγνώμες δεν τις δεχόμαστε, δεν τις θέλουμε γιατί μετά από αυτή την ανακοίνωση αποδεικνύονται ψεύτικες. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία, θα τη χρειαστούν...».

Μοιραστείτε το: