02/06/2023
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 - 20:16

Ατρόμητος: Παρουσιάστηκαν οι νέες εμφανίσεις με... βόλτα στο Περιστέρι (video)

Κιβρακίδης, Κλωναρίδης και Σουάρεθ είχαν το ρόλο των «μοντέλων»

Mε ένα ευρηματικό βίντεο παρουσίασε την Κυριακή (14/8) ο Ατρόμητος τις εμφανίσεις για τη σεζόν 2022-23.

Κυριάκος Κιβρακίδης, Βίκτωρ Κλωναρίδης και Ντάνι Σουάρεθ περπάτησαν στους δρόμους του Περιστερίου φορώντας τις αντίστοιχες νέες φανέλες, οι οποίες θα είναι σύντομα διαθέσιμες για τους φιλάθλους των «κυανόλευκων».

Στη σχετική ενημέρωση αναφέρονται τα εξής: «Επόμενη στάση… η πιο Ατρόμητη φανέλα! Η νέα εμφάνιση της ομάδας μας έφτασε και σας περιμένει να την αποκτήσετε! Νέα σεζόν, νέα όνειρα και νέα φανέλα!

Αναμονή τέλος! Οι τρεις νέες εμφανίσεις της ομάδας μας που θα μας οδηγήσουν στα 100 χρόνια ζωής είναι εδώ και ο custom σχεδιασμός αποκλειστικά για τον Ατρόμητο από την εταιρεία ένδυσης “Capelli” εντυπωσιάζει. Το μπλε και το άσπρο είναι φυσικά τα χρώματα που θα συντροφεύουν όπως πάντα το όνομα “Ατρόμητος”.

Τα αποκαλυπτήρια των νέων μας εμφανίσεων έγιναν σε Περιστεριώτικο… φόντο, με τον αρχηγό μας, Κυριάκο Κιβρακίδη και τους Βίκτορα Κλωναρίδη , Ντάνι Σουάρεθ σε ρόλο “μοντέλων” να φορούν με περηφάνια το Αστέρι στο στήθος μέσα στους δρόμους της πόλης μας και συγκεκριμένα στους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ, Ανθούπολη, Περιστέρι και Άγιο Αντώνιο. Σύντομα οι Νέες εμφανίσεις θα σας περιμένουν στο Atromitos Store για να τις αποκτήσετε!».

Μοιραστείτε το: