06/10/2022
ΔΙΑΓΟΡΑΣ | Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 - 15:06

Αποχωρεί ο Διαγόρας από τη Σούπερ Λίγκα 2!

Αδυνατεί να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα η νησιώτικη ΠΑΕ * Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη, που καλεί τον κόσμο σε έκτακτη γενική συνέλευση

Έσκασε... βόμβα! Η πρώτη αποχώρηση από τη Σούπερ Λίγκα 2 φαίνεται πως είναι γεγονός… Η ΠΑΕ Διαγόρας, που αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα, απάντησε στον Ερασιτέχνη του συλλόγου ότι θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα πριν καν ξεκινήσει η σεζόν αν και είχε δηλώσει συμμετοχή για τη σεζόν 2022-23.

Η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Διαγόρα έγινε γνωστή την Παρασκευή (12/8) και αναφέρει τα ακόλουθα για τις δυσάρεστες εξελίξεις στους νησιώτες: «Δυστυχώς μετά την έντονη ανησυχία μας και τις οχλήσεις μας προς την Π.Α.Ε. Διαγόρας λάβαμε την επίσημη απάντηση πως η ομάδα αδυνατεί να αγωνιστεί στη Super League 2. Ουδείς Διαγορίτης, μετά τη χαρά μας για την παραμονή που πέτυχε η ομάδα μας, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ερχόταν μια ΜΑΥΡΗ μέρα για τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ μας σύλλογο. Γι αυτό καλούμε σε έκτακτη γενική συνέλευση την Τρίτη 16 Αυγούστου και ώρα 20:30 όλα τα μέλη μας και όλους τους Διαγορίτες για να δρομολογήσουμε την επόμενη μέρα. Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ!». 

Μοιραστείτε το: