26/09/2022
Ομάδες | Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 - 13:22

Στήθηκε ολόκληρο παραμύθι με θύμα τον πρόεδρο ομάδας Σούπερ Λίγκας 1

Βρείτε το κουίζ: Φιλαράκια προπονητής και μάνατζερ έκαναν… δουλίτσα και επωφελήθηκαν «πουλώντας» ότι πήραν παίκτη ως πιο οικονομική λύση

Είναι πολλές οι μεταγραφές που εκ των προτέρων ξέρεις ότι θα τις κάνουν συγκεκριμένοι μάνατζερ σε κάποιες ομάδες. Άλλες φορές γιατί έχουν το κατάλληλο κονέ με τον πρόεδρο, άλλες γιατί παρα-είναι φίλοι με τον τεχνικό διευθυντή ή τον εκάστοτε προπονητή.

Στο σημερινό μας κουίζ η ιστορία αφορά έναν σουπερλιγκάτο κόουτς (άντε για βοήθεια εκτός των μεγάλων ομάδων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης...). Είχε ζητήσει παίκτη σε συγκεκριμένη θέση από τη στιγμή που δεν ανανέωσε αυτός που ήταν και πέρυσι στο ρόστερ. Κάποια στιγμή ο πρόεδρος του είπε ότι εάν χρειαστεί, θα έκανε την υπέρβαση. Η απάντηση του προπονητή ήταν ότι «δεν υπάρχει λόγος, θα πάμε σε πιο φθηνή λύση».

Επέλεξε για εκεί παίκτη από το φίλο του. Ποιο είναι το αστείο της υπόθεσης; Ότι στήθηκε ολόκληρο παραμύθι για να μπορέσουν να βγουν ωφελημένοι οι δύο πρωταγωνιστές της ιστορίας. Ο πρόεδρος δεν έμαθε τίποτα, ο νόμιμος εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή πληρώθηκε από την τσέπη του τελευταίου και κάπως έτσι το story είχε happy end για εκείνους που το εμπνεύστηκαν.

Υπάρχει και κάτι τελευταίο στην υπόθεση. Ο ατζέντης που έκλεισε τη συμφωνία, μέχρι πριν λίγο καιρό είχε άλλης μορφής συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή. Κάποιοι έλεγαν πως δεν τα πήγαιναν και αρκετά καλά τότε, αλλά το χρήμα είναι πάνω απ' όλα! Τι, όχι;

Μοιραστείτε το: