02/06/2023
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022 - 00:42

Παραιτήθηκε από τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Βελέντζας

Συναντήθηκε με τον Π. Μονεμβασιώτη και εν συνεχεία ενημέρωσε και τον προπονητή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» Γιάννη Τάτση * Ενεργοποιείται μέσα στα επόμενα 24ωρα η συμφωνία με τον Μάρκο Μαυρομάτη ως επικεφαλής των Ακαδημιών της «κυανόλευκης» ΠΑΕ

Τον εαυτό του συνολικά εκτός Απόλλωνα Σμύρνης έθεσε ο Λευτέρης Βελέντζας… Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που μέχρι πρότινος ήταν υπεύθυνος των Ακαδημιών της «κυανόλευκης» ΠΑΕ και είχε ανακοινωθεί -και- ως βοηθός του Γιάννη Τάτση αποτελεί παρελθόν από την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Ο Βελέντζας συναντήθηκε την Τετάρτη (10/8) με τον μεγαλομέτοχο του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, όπου του δήλωσε την παραίτηση του από το πόστο του βοηθού προπονητή της πρώτης ομάδας επικαλούμενους προσωπικούς λόγους. Εν συνεχεία ο Βελέντζας επικοινώνησε και με τον Τατση, όπου του γνωστοποίησε την απόφαση του, επισημαίνοντας ότι είναι οριστική και αμετάκλητη. Το τέλος Βελέντζας ακολούθως έγινε γνωστό και στον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Αντώνη Μανίκα.

Αυτές οι εξελίξεις, πάντως, ενεργοποιούν μέσα στα επόμενα 24ωρα τη συμφωνία με τον Μάρκο Μαυρομάτη, ο οποίος όπως είναι ήδη γνωστό αναλαμβάνει επικεφαλής των τμημάτων υποδομών της «κυανόλευκης» ΠΑΕ με σκοπό να αναδιοργανώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλη τη δομή τους ώστε να βγουν ξανά ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής για την ιστορική ομάδα. 

Μοιραστείτε το: