25/09/2022
Ομάδες | Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022 - 21:06

Απέκτησε Αγγελόπουλο η Προοδευτική

Στους Κορυδαλλιώτες ο 25χρονος μέσος

O Bασίλης Αγγελόπουλος είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Προοδευτικής.

Ο 25χρονος μέσος έπαιξε πέρσι στην Κηφισιά, ενώ έχει περάσει μεταξύ άλλων στο παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, τον Ηρακλή, τον Πλατανιά, τη Δόξα Δράμας και τον Άρη Λεμεσού.

Η ανακοίνωση των Κορυδαλλιωτών την Τετάρτη (10/8) αναφέρει τα εξής: «Μια ακόμη εξαιρετική μεταγραφή πραγματοποιησε η Προοδευτική. Συγκεκριμένα ενέταξε στο δυναμικό της τον πολυσύνθετο χαφ Βασίλη Αγγελόπουλο.

Ο 25χρονος άσος παρόλο το νεαρό της ηλικίας του διαθετει πλούσιο βιογραφικό. Ξεκίνησε την καριερα του από τον Παναθηναϊκό. Στους πράσινους μάλιστα κατεγραψε τις πρώτες του επαγγελματικες συμμετοχές μα προπονητή τον Γιάννη Αναστασίου. Στη συνέχεια πραγματοποίησε δυο εξαιρετικές χρονιές στη Super League με τα χρώματα του Πλατανιά και του Ηρακλή ενώ μετέπειτα μετακόμισε στην Κύπρο όπου αγωνίστηκε στον Ασίλ και τον Άρη Λεμεσού.

Πρόπερσι έπαιξε στη Δόξα Δράμας, ενώ τη χρονιά που τελείωσε έπαιξε στην Κηφισιά. Έρχεται με εξαιρετικές συστάσεις να δώσει ποιοτητα και τρεξίματα στο κέντρο της Προοδευτικης. Βασίλη καλή επιτυχία με υγεία!!».

Μοιραστείτε το: