26/04/2024
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ | Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022 - 22:19

Βοσνιάδης: «Να διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος αυτό που πετύχαμε το 2014....»

Πρώτη προπόνηση με πολλά νέα πρόσωπα για τη Νίκη Βόλου και πανηγυρικό κλίμα στις εξέδρες

Mε την παρουσία πολλών οπαδών στις εξέδρες του «Π. Μαγουλάς» έκανε η Νίκη Βόλου την πρώτη της προπόνηση για τη νέα σεζόν το απόγευμα της Δευτέρας (8/8).

Το κλίμα στις κερκίδες ήταν πανηγυρικό, λοιπόν, ενώ ο Γιώργος Δεληζήσης ήταν παρών και μένει μόνο η σχετική ανακοίνωση για την επιστροφή του και τυπικά στους «κυανόλευκους» μετά από μια δεκαετία.

Στη διάθεση του Αλέξανδρου Βοσνιάδη ήταν και τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα, οι Νίκος Μπουργάνης, Στέλιος Δημητρίου, Αντώνης Αναστασίου, Βασίλης Γαβριηλίδης, Μπρούνο Μορέιρα και Όσκαρ Σιαφά, που έχουν ήδη ανακοινωθεί, ωστόσο δήλωσαν «παρών» και οι Παύλος Λογαράς (20χρονος στόπερ, πέρσι στο Βόλο ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ), Σάββας Τοπαλίδης (24χρονος δεξιός μπακ από Πιερικό), Γιώργος Κριμιτζάς (20χρονος αμυντικός χαφ από Πιερικό) και Στράτος Μισυρλής (21χρονος τερματοφύλακας από ΑΕΛ), η απόκτηση των οποίων δεν έχει επισημοποιηθεί.

Ο 61χρονος τεχνικός τόνισε στις δηλώσεις του ότι δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια, αλλά εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η ομάδα του θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα 1.

«Μια καινούργια χρονιά με πολλή αισιοδοξία. Όλο αυτό είναι υπέροχο με την παρουσία των φιλάθλων. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στην πρώτη να μας στηρίξει. Δείχνει ξεκάθαρα ότι θα είναι κοντά μας. Με βάση την περσινή χρονιά ξεκινάμε μια χρονιά στην οποία δεν ξέρουμε ακόμη τι θα βρούμε μπροστά μας. Η κατηγορία έχει πρόβλημα. Δεν ξέρουμε ποιες ομάδες θα συμμετέχουν. Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να τα ξεπεράσουμε και να κάνουμε ένα κύκλο προπονήσεων, ούτως ώστε όταν ξεκινήσουμε να είμαστε όπως πρέπει. Ας ευχηθούμε τα προβλήματα σ' αυτή την κατηγορία να τελειώσουν.

Να ευχαριστήσω τη διοίκηση που έκανε ό,τι ζήτησα. Πολλοί καλοί παίκτες ήρθαν, πολλά παιδιά κρατήθηκαν από την περυσινή χρονιά, είχαμε μια πολύ καλή βάση. Πετύχαμε μια πολύ καλή θέση. Πιστεύω ότι η φετινή χρονιά θα μας βρει να είμαστε πολύ πιο ψηλά από τη θέση που πετύχαμε.

Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια, αλλά σίγουρα είμαστε μια ομάδα που θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό. Πιο πάνω θέσεις απ' ό,τι είχαμε πέρυσι και είμαι σίγουρος με την ενίσχυση και τη βοήθεια όλων να διεκδικήσει μέχρι το τέλος αυτό που πετύχαμε το 2013-14. Ας ευχηθούμε λοιπόν να είμαστε όλοι κοντά στην ομάδα, να υπάρχει συσπείρωση», είπε ο Βοσνιάδης.

Επίσης, ανέφερε:

Για το αν θα υπάρξουν και άλλες μεταγραφές: «Σίγουρα θα υπάρξει ενίσχυση, αν βρεθεί κάτι καλό μπροστά. Θα υπάρξει ενίσχυση και για πλάγια και για την επίθεση. Θα δούμε πράγματα μπροστά μας. Δεν θα κάνουμε μεταγραφές απλώς για να κάνουμε. Αν βγει κάτι σπουδαίο μπροστά μας, θα δούμε».

Για το αν η ομάδα του είναι πιο δυνατή φέτος: «Είναι θεωρητικό. Πρέπει να το βγάλουμε και στο γήπεδο. Πιστεύω ότι πραγματικά η ομάδα κράτησε αυτό που ήθελε. Δεν έχουμε πιστεύω τελειώσει με τα παιδιά, τα οποία λείπουν αυτή τη στιγμή. Μπορεί να είναι και κανένα παιδί από πέρυσι. Θα δούμε τι μπορεί να βγει μπροστά μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την όλη κατάσταση. Έκαναν οι άνθρωποι αυτό που έκαναν και σε πολύ δύσκολες εποχές. Ξέρετε πώς πάνε τα οικονομικά των ομάδων. Έκαναν τεράστια προσπάθεια για να κάνουμε την ομάδα όπως πρέπει. Όλοι μαζί συσπειρωμένοι να διεκδικήσουμε το παραπάνω».

Πηγή ΦΩΤΟ: magnesianews, goalpost

Μοιραστείτε το: