17/08/2022
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ | Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022 - 22:49

Παναιτωλικός: Ενημέρωση για την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας

Η αγρινιώτικη ΠΑΕ είναι κοντά και στα άτομα που δεν είναι εξοικειωμένα με τις ψηφιακές συναλλαγές

Οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού είναι γνωστό ότι στηρίζουν την αγαπημένη τους ομάδα με πάθος και κάτι ανάλογο περιμένει η διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Την Παρασκευή (5/8) η «κυανοκίτρινη» ΠΑΕ έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και την παροχή βοήθειας σε όσους φιλάθλους δεν ξέρουν τον τρόπο με τον οποίο ολοκληρώνεται η online αγορά τους.

Η ανακοίνωση της αγρινιώτικης ΠΑΕ αναφέρει τα ακόλουθα:

«Η ημέρα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για την ομάδα μας πλησιάζει και οι φίλοι του Παναιτωλικού προετοιμάζονται να βρεθούν στο πλευρό της από τον πρώτο εντός έδρας αγώνα. Η αγορά εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται με αυξανόμενους ρυθμούς μέσα από την πλατφόρμα https://tickets.panetolikos.gr/

Στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων που δεν είναι εξοικειωμένοι με ψηφιακές συναλλαγές, το προσωπικό της ΠΑΕ Παναιτωλικός θα βρίσκεται την ερχόμενη εβδομάδα στα γραφεία της στο Γήπεδο Παναιτωλικού, προκειμένου να βοηθήσει όποιον επιθυμεί στην ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς εισιτηρίου διαρκείας.

Τις εργάσιμες ημέρες, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9.00 το πρωί έως τις 7.00 το απόγευμα σας περιμένουμε στα γραφεία (είσοδος από τη Θύρα 1). Η πληρωμή γίνεται μόνο με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Η ομάδα σε χρειάζεται δίπλα της τη νέα αγωνιστική περίοδο να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σ’ αυτή την προσπάθεια να φτάσει ο Παναιτωλικός ακόμα πιο ψηλά, δεν περισσεύει κανείς! Ραντεβού στο γήπεδο…»

Μοιραστείτε το: