17/08/2022
ΞΑΝΘΗ | Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022 - 21:06

Ξάνθη: Πρωτοβουλία του Συλλόγου Παλαιμάχων και ενημέρωση για την «πρώτη»

Η ακριτική ΠΑΕ ενημέρωσε για την πρώτη προπόνηση του ΑΟΞ για τη νέα αγωνιστική σεζόν *Οι παλαίμαχοι της ομάδας ζήτησαν συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο κ. Παπαδημητρίου

Η Ξάνθη είναι μία από τις ομάδες που δεν έχουν ενισχυθεί καθόλου κατά τη θερινή περίοδο των μεταγραφών και υπάρχει έκδηλη ανησυχία για το μέλλον της. Την Παρασκευή (5/8) ανακοινώθηκε από τη θρακιώτικη ΠΑΕ ότι η πρώτη προπόνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου θα γίνει τη Δευτέρα (8/8), με τη συμμετοχή ως επί το πλείστον νεαρών ποδοσφαιριστών. Την παρουσία του, όμως, έκανε γνωστή και ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ομάδας που ζήτησε από τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο για το τι μέλλει γενέσθαι.

Η ανακοίνωση της ακριτικής ΠΑΕ για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου αναφέρει τα εξής:

«Η πρώτη προπόνηση του ΑΟΞ, ενόψει της νέας σεζόν 2022/23 έχει προγραμματιστεί να γίνει την Δευτέρα (08/08) και ώρα 18:30 στο Προπονητικό Κέντρο της ΠΑΕ.

Το αρχικό στάδιο, αφορά προεπιλεγμένους παίκτες από τα τμήματα υποδομής του ΑΟΞ, και συγκεκριμένα από την U17 και U20, οι οποίοι έχουν ενημερωθεί από τους υπεύθυνους προπονητές Κεχαγιά Νίκο και Προδρομίτη Κώστα.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές των τμημάτων αυτών, θα ενημερωθούν τις επόμενες μέρες».

Το μέλλον της ομάδας, ωστόσο, παραμένει αβέβαιο και ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΟΞ ανέλαβε μία πρωτοβουλία, ζητώντας συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο των Ακριτών, Βασίλη Παπαδημητρίου ώστε να διαφανούν λύσεις για τον θρακιώτικο σύλλογο.

Η ανακοίνωση, με την υπογραφή του προέδρου Μπάμπη Χατζημεστή και του γενικού γραμματέα Σπύρο Τσίμπλα, αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΟΞ αγωνιώντας και κατανοώντας την ανησυχία όλου του φίλαθλου κόσμου της πόλης, αναφορικά με το μέλλον της ομάδας μας, επιθυμεί-προσκαλεί (εντός των ημερών λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης) τον μεγαλομέτοχο του ΑΟΞ, κ. Βασίλη Παπαδημητρίου σε μία εφ' όλης της ύλης συνάντηση, προκειμένου να αποσαφηνιστεί η παρούσα κατάσταση αλλά και τα σχέδιά του για την ομάδα την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Είναι γεγονός ότι πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια υπάρχει τόση ανησυχία αλλά και αβεβαιότητα για την επόμενη ημέρα.

Αναμφισβήτητα δεν θα μπορούσαμε να εκμηδενίσουμε την προσφορά του μεγαλομετόχου ο οποίος δαπανώντας εκατομμύρια τα τελευταία χρόνια, προσπάθησε και προσπαθεί για ένα καλύτερο αύριο.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η συνάντηση αυτή μόνο θετικό αντίκτυπο θα μπορούσε να έχει τόσο για τον Σύλλογό μας όσο και για τον φίλαθλο κόσμο της πόλης αλλά και για τον ίδιο τον μεγαλομέτοχο.

Έχουμε αποδείξει στο παρελθόν ότι ο Σύλλογος μας δεν είναι μόνο για τα εύκολα αλλά και για τα δύσκολα.

Ο ΑΟΞ έχει παρελθόν, παρόν και θα πρέπει να έχει και μέλλον».

Μοιραστείτε το: