06/10/2022
Διοικητικά - Δικαστικά | Τρίτη 2 Αυγούστου 2022 - 13:12

Με τα «μισά» λεφτά ο… βοηθός του Κλάτενμπεργκ

Ο νέος αρχιδιαιτητής Μπένετ και οι συνεργάτες του θα εισπράξουν το 53% που είχαν τα ξένα μέλη της προηγούμενης ΚΕΔ * Με απώλειες πέρασε η πρόταση Μπαλτάκου

Ο Στιβ Μπένετ, πρώην βοηθός του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην ΚΕΔ/ΕΠΟ, είναι ως γνωστόν ο αρχιδιαιτητής της επόμενης διετίας… Ο νέος Άγγλος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας θα εισπράττει μαζί με τα υπόλοιπα ξένα μέλη της Επιτροπής το 53% των χρημάτων, που είχαν ως αποζημίωση ο συμπατριώτης του προκάτοχος του μαζί με τους ξένους συνεργάτες του.

Η συμφωνία με τον Μπάνετ και τους βοηθούς με πρόταση Μπαλτάκου του πέρασε το πρωί της Τρίτης (2/8) από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου χάρη σε 7 ψήφους υπέρ, 2 κατά (Καραπαπάς και Μπουτσικάρης) και 2 λευκά (Λεουτσάκος και ΠΣΑΠΠ). 

Η σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει τα ακόλουθα: 

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Με ψήφους 7 υπέρ, 2 κατά και 3 λευκά, έκανε δεκτή κατά το άρθρο 53 παρ. 2 του Καταστατικού της ΕΠΟ την εισήγηση του κ. Μπένετ όπως την παρουσίασε στην Επιτροπή ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος, για τη σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, η οποία έχεις ως εξής:

Steve Bennet (Αγγλία)-Αρχιδιαιτητής, Υπεύθυνος Ορισμών Αξιωματούχων Διαιτησίας Επαγγελματικών Κατηγοριών (Super League1 και Super league2)

Joao Capella (Πορτογαλία)-VAR Μάνατζερ 

Fritz Stuchilk (Αυστρία)-Σύμβουλος Παρατηρητών Διαιτησίας. 

Τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, είναι τα εξής:

Σταύρος Μάνταλος- Υπεύθυνος Εκπαίδευσης, Εκγύμνασης και Ανάπτυξης Αξιωματούχων Διαιτησίας

Ιωάννης Σπυρόπουλος - Υπεύθυνος Ορισμού και Ανάπτυξης για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Αντώνης Καρατζίκας - Υπεύθυνος Βοηθού Διαιτητών

Ελένη Λαμπαδαρίου - Υπεύθυνη Διοργανώσεων Ποδοσφαίρου Γυναικών

Σημειώνεται, ότι οκ. Μπαλτάκος ενημέρωσε την Ε.Ε.Π ότι η αμοιβή των τριών αλλοδαπών μελών της ΚΕΔ θα ανέλθει στο 53% σε σχέση με την αμοιβή των αλλοδαπών μελών της ΚΕΔ της περσινής περιόδου».

Μοιραστείτε το: