23/09/2023
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 - 14:34

Ενημέρωσε Μπαλτάκο για τα προβλήματα βιωσιμότητας η SL2

Θα υπάρξει και νέα συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ * Τα είπε η ειδική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας 2 και με τον ΠΣΑΠΠ

Μία πολύ δύσκολη κατάσταση βιώνουν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας 2. Τα έσοδα είναι ελάχιστα και μάλιστα ένα σημαντικό ποσό αυτών ακόμη δεν έχει μπει στα ταμεία των ΠΑΕ με αποτέλεσμα ο προϋπολογισμός τους να έχει πέσει έξω.

Την Πέμπτη (28/7) πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο και τον εκτελεστικό της γραμματέα Ιάκωβο Φιλιππούση. Εκεί συζητήθηκαν διάφορα θέματα με κύριο άξονα τη βιωσιμότητα των ομάδων της κατηγορίας. Τηλεδιάσκεψη έγινε και με εκπροσώπους του ΠΣΑΠΠ.

Η ανακοίνωση της λίγκας: «Τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο και τον εκτελεστικό γραμματέα της Ομοσπονδίας κ. Φιλιππούση, είχε σήμερα η Επιτροπή της SL2, αποτελούμενη από τους κ.κ. Λεουτσάκο, Σταμούλη, Πρίτσα, Ροκάκη, Παπακωνσταντίνου, Νικολιδάκη, Παπαδημητρίου και Παλτόγλου. Η Επιτροπή ενημέρωσε για τα σοβαρά προβλήματα βιωσιμότητας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ΠΑΕ, τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αδυναμία διεξαγωγής του πρωταθλήματος SL2, 2022-2023.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ άκουσε με μεγάλη προσοχή, κατανοώντας τα προβλήματα. Οι δυο πλευρές θα πραγματοποιήσουν νέα συνάντηση τις προσεχείς ημέρες.

Επιπροσθέτως πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους του ΠΣΑΠΠ, οι οποίοι ενημερώθηκαν για όλα τα τεκταινόμενα. Συντάχθηκαν στο πλευρό της SL2 ενώ αποδέχτηκαν την πρόσκληση της Επιτροπής να συμμετάσχουν σε όλες τις συναντήσεις που θα ακολουθήσουν τις προσεχείς ημέρες με τους αρμόδιους φορείς.

Υπενθυμίζουμε ότι η επιτροπή έχει ζητήσει ήδη συνάντηση με τον Υφυπουργό κ. Αυγενάκη και αναμένει την απάντησή του».

Μοιραστείτε το: