25/09/2022
Διοικητικά - Δικαστικά | Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 - 16:04

SL2: Ζητά ραντεβού με Aυγενάκη, SL1, EΠΟ και ΠΣΑΠΠ

Έχουν σταλεί οι σχετικές επιστολές στον υφυπουργό Αθλητισμού και σε Μαρινάκη, Μπαλτάκο και Μπαντή

Πολλά οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας 2, αναζητούνται οι λύσεις και στο Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας την Τρίτη (26/7) αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής, για να έχει συναντήσεις με όλους τους αρμόδιους φορείς.

Κοινώς, επιδιώκονται ραντεβού με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και με αρμόδιους υπουργούς, όπως επίσης με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο, τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας 1 Βαγγέλη Μαρινάκη και τον πρόεδρο του ΠΣΑΠΠ Γιώργο Μπαντή, στους οποίους έχουν ήδη σταλεί οι σχετικές επιστολές και για να τους τονίσουν ότι υπάρχει κίνδυνος να μην διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα της SL2.

Την επιτροπή αποτελούν οι Άρης Παλτόγλου (Αιγάλεω), Αντώνης Ροκάκης (Χανιά), Αλέξης Παπακωνσταντίνου (Νίκη Βόλου), Δημήτρης Παπαδημητρίου (Αναγέννηση Καρδίτσας) και Μιχάλης Νικολιδάκης (Επισκοπή).

Σε ό,τι αφορά τη σύμβαση με την ΕΡΤ, υπήρξε ενημέρωση για την πρόταση που έχει γίνει στη δημόσια τηλεόραση και θα υπάρξει και αντιπρόταση.

Η σχετική ανακοίνωση: «Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, όπου συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Το σώμα ενημερώθηκε για την πρόταση παραχώρησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων στην ΕΡΤ και θα επανέλθει με αντιπρόταση.

2. Συστάθηκε επιτροπή από το Προεδρείο (κ.κ. Λεουτσάκο, Σταμούλη, Πρίτσα) και τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Αιγάλεω κ. Παλτόγλου, ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας κ. Παπαδημητρίου, ΠΑΕ Επισκοπή κ. Νικολιδάκη, ΠΑΕ Νίκη Βόλου κ. Παπακωνσταντίνου και ΠΑΕ Χανιά κ. Ροκάκη, οι οποίοι θα έρθουν σε συναντήσεις με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη και αρμόδιους Υπουργούς, τον Πρόεδρο της SL1, τον Πρόεδρο του ΠΣΑΠΠ και τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, με σκοπό την ενημέρωση και την άμεση εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που υφίσταται η κατηγορία και τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αδυναμία διεξαγωγής του Πρωταθλήματος SL2 αγωνιστικής περιόδου 2022-2023. Στους προαναφερθέντες φορείς στάλθηκαν σχετικές ενημερωτικές επιστολές.

3. Αποφασίστηκε ομόφωνα η μπάλα του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 να είναι η Nike Flight».

Μοιραστείτε το: