17/08/2022
Διοικητικά - Δικαστικά | Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 - 15:30

Δικαιώθηκαν Λευκίμμη και Κοζάνη από το CAS, αλλά δεν αλλάζει κάτι!

Η βαθμολογία έμεινε ως είχε και αυτό σημαίνει πως ο Μακεδονικός προβιβάζεται οριστικά και υποβιάζεται η κερκυραϊκή ομάδα

Ναι μεν, αλλά! Αυτό έγινε την Τρίτη (5/7) με την απόφαση που ανακοίνωσε το CAS σχετικά με την υπόθεση του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Κοζάνη και Λευκίμμη δικαιώθηκαν μόνο στο ηθικό κομμάτι...

Το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο αποφάσισε πως δεν θα αλλάξει η βαθμολογία. Αυτό σημαίνει πως ο Μακεδονικός προβιβάζεται κανονικά στη Σούπερ Λίγκα 2. Η Λευκίμη δεν γλιτώνει τον υποβιβασμό, ενώ η Κοζάνη που πάλευε να ανέβει έχοντας τερματίσει 2η, θα παραμείνει στη Γ' Εθνική.

Η απόφαση: «1. Η έφεση της Λευκίμμης ενάντια στον Μακεδονικό επικυρώνεται μερικώς. Το ίδιο ακριβώς και για την περίπτωση της Κοζάνης Η απόφαση 33/2022 της ΕΠΟ της 10ης Μαΐου 2022 αντικαθίσταται από τα παρακάτω:

α) Η έφεση του Μακεδονικού ενάντια στη Λευκίμμη απορρίπτεται.

β) Στο παιχνίδι μεταξύ Μακεδονικού και Λευκίμμης δεν επιβάλλεται ποινή στη Λευκίμμη

γ) Δεν θα πρέπει να αφαιρεθούν βαθμοί από τη Λευκίμμη

δ) Δεν θα πρέπει να επιβληθεί πρόστιμο στη Λευκίμμη

Η αίτηση της Λευκίμμης για εφαρμογή του άρθρου 20 της ΕΠΟ με την οποία λαμβάνει την 6η θέση, με 33 βαθμούς, θεωρείται μη αποδεκτή.

Η αίτηση της Κοζάνης (πρώτη θέση, 47 βαθμοί) θεωρείται μη αποδεκτή.

Το κόστος της (νομικής) διαιτησίας θα διανεμηθούν και θα επικοινωνηθούν ξεχωριστά στη Λευκίμμη, στην Κοζάνη, στον Μακεδονικό και στην ΕΠΟ. Η κάθε πλευρά θα πρέπει να αναλάβει τα δικά της δικαστικά έξοδα (και γενικά έξοδα) που δημιουργήθηκαν από τις εφέσεις αυτής της διαιτησίας. Όλα οι υπόλοιπες αιτήσεις για απαλλαγή που έχουν υποβληθεί, απορρίπτονται.

5 Ιουλίου 2022

Το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο».

Μοιραστείτε το: