06/10/2022
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 - 18:50

Στειακάκης: «Ο Σάμι δέχθηκε να παραχωρήσει άμεσα τις μετοχές....»

Αυτό έκανε γνωστό ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, προσθέτοντας ότι είναι ενήμερος ο Βρέντζος

Διοικητικές εξελίξεις φαίνεται ότι έρχονται για τον Εργοτέλη, σύμφωνα με ανάρτηση στα social media του Γιώργου Στειακάκη.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη έγραψε τη Δευτέρα (4/7) ότι υπήρξε επικοινωνία με τον Μαγκέντ Σάμι και ο Αιγύπτιος μεγαλομέτοχος δέχθηκε να παραχωρήσει άμεσα τις μετοχές του στην ΠΑΕ, ενώ ενήμερος είναι και ο Γιώργος Βρέντζος, που θέλει να γίνει ξανά το αφεντικό των Ηρακλειωτών.

Αναλυτικά:

«1. Τα μέλη του ΔΣ ερασιτέχνη Εργοτέλη, όπως πάντα νομίζω, λειτουργούμε με σύνεση και ψυχραιμία μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας.

2. Αυτή τη στιγμή η απόδοση ευθυνών για την στάση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ δεν θα σώσει την κατάσταση. Αντίθετα η συνεννόηση μαζί του είναι το πρώτο μας μέλημα, ώστε να υπάρξει διέξοδος. Και αυτό προσπαθούμε παρά τις δυσκολίες.

3. Χθες μάλιστα 3-7-2022 υπήρξε επικοινωνία μαζί του και δέχθηκε να παραχωρήσει άμεσα τις μετοχές της ΠΑΕ, αναλαμβάνοντας ο ίδιος την εξόφληση εφορίας και ΕΦΚΑ.

4. Για αυτή την εξέλιξη ενημερώθηκε και ο Γιώργος Βρέντζος, αφού η κατάσταση όπως διαμορφώνεται είναι κοντά στα δεδομένα που έθεσε.

5. Δεν επιθυμώ να μπω σε αντιπαράθεση με κανένα αυτή τη στιγμή και ιδίως σχετικά με ποιον, γιατί και πότε υποστήριξα. Εγώ βλέπω, και το είχα πει, ότι είναι εφικτή η εύρεση λύσης, αρκεί να μην βάζουμε εγωισμούς και πίκρες πάνω από τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ».

Μοιραστείτε το: