17/08/2022
Διαιτησία | Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 - 13:01

Αναλαμβάνει πόστο στην Αίγυπτο ο Κλάτενμπεργκ, αλλά δεν σημαίνει ότι φεύγει από την Ελλάδα

Δεν είναι δεδομένη η αποχώρηση του Άγγλου αρχιδιαιτητή από τα ελληνικά δρώμενα

Την πρόσληψη του Μαρκ Κλάτενμπεργκ ανακοίνωσε η Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αιγύπτου. Με ανακοίνωση που έβγαλε την Τετάρτη (29/6), ενημέρωσε πως συνεδρίασαν τα μέλη της και αποφασίστηκε πως εγκρίνεται η πρόσληψη του Άγγλου ως πρόεδρου της Επιτροπής Ανάπτυξης Διαιτησίας της Π.Ο. της χώρας.

Ο Κλάτενμπεργκ, ο οποίος εργάζεται και στο δίκτυο Fox Sports ως αναλυτής κανονισμών, βρήκε μία ακόμη δουλειά χωρίς αυτό να σημαίνει πως οπωσδήποτε θα αφήσει εκείνη που ήδη είχε! Δηλαδή η αποχώρησή του από την Ελλάδα ακόμη δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Τους τελευταίους μήνες είναι γνωστό πως ο Κλάτενμπεργκ βρισκόταν στον αέρα. Υπήρχαν πιέσεις από κάποιους για να αποχωρήσει. Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, δεν τον θέλει. Ωστόσο, είναι πρόωρο να λέει κανείς πως τελείωσε ο Άγγλος αρχιδιαιτητής.

Η ανάληψη των νέων του καθηκόντων στην Αίγυπτο δεν τον υποχρεώνει να αποχωρήσει από την Ελλάδα. Μπορεί να κάνει και τα δύο, δεν υπάρχει ασυμβίβαστο. Ο ίδιος έχει ήδη κάνει κάποιες κινήσεις που δείχνουν ότι λειτουργεί σαν να συνεχίζει κανονικά στη χώρα μας.

Μοιραστείτε το: