17/08/2022
ΛΑΜΙΑ | Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 - 12:26

Στη Λαμία και του χρόνου ο Φέστα

Ο Ιταλός τεχνικός ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «κυανόλευκους» * Ανανέωσαν όλοι οι συνεργάτες πλην του προπονητή τερματοφυλάκων * Συνεχίζει Αθλητικός Διευθυντής ο Κασναφέρης * Ο Φαράντος στο σκάουτινγκ

Ακούστηκαν πολλά και έγιναν διάφορες σκέψεις. Τελικά η Λαμία αποφάσισε να κρατήσει τον Τζιανλούκα Φέστα. Η συνεργασία τους ανανεώθηκε για άλλη μία σεζόν, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (30/6).

Ο Ιταλός τεχνικός παραμένει έχοντας στ πλευρό του τον Θοδωρή Αντωνόπουλου. Από το τεχνικό τιμ αποχωρεί ο Μίροσλαβ Στάονιτς και τη θέση του παίρνει ο Παναγιώτης Νάσης. Στο πόστο του συνεχίζει ο Γιώργος Κασναφέρης, ενώ επιστρέφει και ο Δημήτρης Φαράντος. Ο τελευταίος αναλαμβάνει το τμήμα σκάουτινγκ.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Λαμία ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Gianluca Festa.

Ο κ. Festa, με το ήθος και την εργατικότητά του, σε μια δύσκολη εποχή για την ομάδα μας, συνέβαλε τα μέγιστα στην παραμονή της στη Super League 1, για 6η συνεχόμενη χρονιά.

Συνεργάτες του κ. Festa είναι:

Βοηθός Προπονητής ο κ. Αντωνόπουλος Θεόδωρος

Γυμναστής ο κ. Παντελίδης Σάκης

Προπονητής Τερματοφυλάκων ο κ. Νάσης Παναγιώτης

Γυμναστής Αποκατάστασης ο κ. Κουκούλης Σπύρος

Επίσης η ΠΑΕ Λαμία ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αθλητικό Διευθυντή κ. Κασναφέρη Γεώργιο.

Συνεργάτης της ΠΑΕ στο τμήμα Scouting αναλαμβάνει ο κ. Φαράντος Δημήτριος.

Υπεύθυνος Λειτουργίας του Ποδοσφαιρικού Τμήματος συνεχίζει ο κ. Συρογιάννης Γιάννης και Team Manager συνεχίζει ο κ. Ζαγκανάς Γεώργιος.

Η ΠΑΕ Λαμία θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Προπονητή Τερματοφυλάκων κ. Miroslav Stojnic για την εξαιρετική συνεργασία στο διάστημα που εργάστηκε στην ομάδα μας και να του ευχηθεί κάθε επιτυχία τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο».

Μοιραστείτε το: