17/08/2022
ΙΩΝΙΚΟΣ | Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 - 22:16

Ιωνικός ετών 57...

Γενέθλια είχαν την Τετάρτη (29/6) οι Νικαιώτες * Οι ευχές της οικογένειας Τσιριγώτη

Ξεχωριστή ημέρα ήταν η Τετάρτη (29/6) για τον Ιωνικό, καθώς η ομάδα της Νίκαιας συμπλήρωσε 57 χρόνια ζωής.

Για τα γενέθλια του συλλόγου, βέβαια, έστειλε το δικό της μήνυμα η οικογένεια Τσιριγώτη, ευχόμενη τα χρόνια πολλά.

Οι «κυανόλευκοι» αναφέρουν σχετικά: «Το ημερολόγιο έδειχνε 29 Ιουνίου του 1965 στην Κοκκινιά. Ο Ιωνικός ιδρύεται στη Νίκαια και τα υπόλοιπα είναι ιστορία… Γεννήθηκε στην Προσφυγιά, από ανθρώπους που έφυγαν από τη Μικρά Ασία για ένα καλύτερο μέλλον και αποφάσισαν να ιδρύσουν τον μεγάλο, τον σπουδαίο Ιωνικό.

57 χρόνια ένδοξης ιστορίας, με επιτυχίες και στιγμές που δεν μπορεί κανείς να σβήσει και να ξεχάσει. Ένας σύλλογος που διακρίνεται για το ήθος του, για τις αξίες του. Με το ΑΣΤΕΡΙ στη φανέλα και στο σήμα να είναι πάντα το πιο φωτεινό! Έχοντας παίξει τελικό Κυπέλλου, έχοντας αγωνιστεί στην Ευρώπη, μετρώντας 17 παρουσίες στην πρώτη κατηγορία! Ο Ιωνικός ήταν, είναι και θα είναι τεράστια ομάδα! Ανήκει στην πρώτη κατηγορία, εκεί όπου επέστρεψε και έδειξε κατευθείαν τη δυναμική του. Αυτή η σπουδαία ομάδα, παρέα με τον περήφανο κόσμο της. Μια ζωή, όλοι μια γροθιά!

Με αφορμή τα γενέθλια του συλλόγου, ο Γιάννης Τσιριγώτης δήλωσε: “Όλη η πόλη γιορτάζει με την “Γέννηση” του δικού μας Αστεριού που έχει γράψει μεγάλη Αθλητική Ιστορία και έχει μεγαλώσει πολλές γενιές Νικαιώτων! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΙΩΝΙΚΑΡΑ ΜΑΣ”.

Από τη μεριά του, ο Τάκης Τσιριγώτης ανέφερε: “57 χρόνια γεμάτα Ιστορία, συγκινήσεων, κερκίδας και ποδοσφαιρικής Τρέλας! Ιωνικάρα μου Χρόνια Πολλά!”.

Με τη σειρά του, ο Θοδωρής Τσιριγώτης είπε: “Από την Σμύρνη γεννήθηκε η Νίκαια και στην Νίκαια γεννήθηκε ο Ιωνικός για να ενώσει όλους τους πρόσφυγες δίνοντας τους χαρές! Χρόνια σου πολλά Ιωνικάρα! Με το Αστέρι στην καρδιά μου συνεχίζω!”. Ιωνικάρα μου, μεγάλη μου αγάπη, χρόνια πολλά!».

Μοιραστείτε το: