30/09/2023
Μπάσκετ | Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 - 12:59

Παναθηναϊκός: Ο Ράντονιτς στην Αθήνα για υπογραφές

Τελειώνει το θέμα του προπονητή στους «πράσινους»

Όλα δείχνουν πως ο εκλεκτός βρέθηκε! Ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει το θέμα του προπονητή και ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα είναι εκείνος που θα πάρει τα ηνία του «τριφυλλιού».

Οι εξελίξεις τρέχουν. Δημοσίευμα από το Μαυροβούνιο υποστήριζε πως ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον 52χρονο. Επιβεβαίωση από επίσημα χείλη δεν υπάρχει έως τώρα.

Η ιστοσελίδα «rtcg.me» τονίζει πως εντός της Τετάρτης (29/6) ο Ράντονιτς αποχωρεί οριστικά από τον Ερυθρό Αστέρα προκειμένου να δοκιμάσει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Σε συνέχεια αυτού, η γνωστή εφημερίδα «Mozzart» προσθέτει ότι εντός της Τετάρτης (29/6) ο Μαυροβούνιος θα βρίσκεται στην Ελλάδα και θα πάρει οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του. Θα μιλήσει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια θα γνωστοποιήσει έως την Πέμπτη (30/6) την τελική του απόφαση και στις δύο ομάδες.

Είναι κομβικό να κλειδώσει σχετικά σύντομα το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής ώστε να ξεκινήσουν μετά οι «πράσινοι» τον σχεδιασμό τους για την επόμενη σεζόν. Οι αλλαγές στο ρόστερ θα είναι αρκετά μεγάλες.

Μοιραστείτε το: