11/08/2022
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 - 00:12

Δεν θα βιαστούν για προπονητή στον Απόλλωνα Σμύρνης

Η παραίτηση Τεννέ άλλαξε τα δεδομένα και στη Ριζούπολη δεν θέλουν να κάνουν λάθος επιλογή * Σωρεία προτάσεων, αλλά καμία δεν έχει προχωρήσει…

Ζυγίζουν τις παραμέτρους και δεν θέλουν να κάνουν τη λάθος επιλογή στον Απόλλωνα Σμύρνης αναφορικά με το νέο προπονητή… Η παραίτηση του Μπάμπη Τεννέ ήταν μια… εκτός προγράμματος εξέλιξη και μοιραία απαιτείται να παρθούν πλέον αποφάσεις με ψυχραιμία. Εξάλλου, δεν είχαν σκοπό να διακόψουν τη συνεργασία τους με τον έμπειρο προπονητή και μοιραία δεν είχαν κάποια έτοιμη λύση στο… συρτάρι. Έτσι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν θα βιαστούν για τον νέο κόουτς, χωρίς ωστόσο, να σημαίνει ότι έχουν σκοπό να κρατήσουν και για μεγάλο διάστημα το όλο θέμα -που είναι κομβικό- σε εκκρεμότητα. Και βέβαια, όλα αυτά με δεδομένο ότι δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα μέχρι και το Σάββατο 25 Ιουνίου ως προς κάποια τυχόν πρόταση για την ιδιοκτησία της ομάδας... Κοινώς, η λογική λέει ότι οι εξελίξεις θα αρχίσουν να τρέχουν μετά τη Δευτέρα (27/6) αναφορικά με την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης. 

Ήδη πάντως, οι προτάσεις που υπάρχουν για προπονητές είναι πολλές (δεν υπάρχει λόγος να τις αναφέρουμε για να κάνουμε διαφήμιση και ούτε ισχύουν όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας), καθώς καμία από αυτές δεν έχει προχωρήσει και φυσικά ουδείς έχει αποκτήσει κάποιο προβάδισμα στη διαδοχή Τεννέ. 

Μοιραστείτε το: