03/06/2023
ΚΑΛΑΜΑΤΑ | Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 - 20:17

Καλαμάτα: «Με όραμα και σκληρή δουλειά θα κάνουμε το όνειρο της ανόδου πραγματικότητα...»

Πολλά χαμόγελα στη «Μαύρη Θύελλα» για την άδεια συμμετοχής στo νέο πρωτάθλημα της SL2

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στην Καλαμάτα για την εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 2 και οι Μεσσήνιοι σε σχετική ανακοίνωση κάνουν λόγο για δουλειά μηνών και με μεράκι, η οποία έφερε αποτέλεσμα.

Στη «Μαύρη Θύελλα» τονίζουν ότι με όραμα και σκληρή δουλειά θα γίνει πραγματικότητα στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο στόχος της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα 1.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Τετάρτης (22/6): «Η ΠΑΕ Καλαμάτα ενημερώνει τους απανταχού φιλάθλους της ότι η αγαπημένη μας ομάδα εξασφάλισε την αδειοδότηση από το Πρωτοβάθμιο Όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ για τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2!

Η Μαύρη Θύελλα όχι μόνο κατέθεσε έναν άρτιο φάκελο για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αλλά ο πλήρης φάκελος που ετοιμάσαμε μας δίνει τη χορήγηση της συμμετοχής μας και στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1!!! Η χρονική πίεση που μας ασκήθηκε πέρυσι στη διάρκεια της ετοιμασίας ενός πλήρους φακέλου, φέτος δεν υπήρξε!

Μια δουλειά μηνών με μεράκι από όλους όσους συμμετείχαν στην διαδικασία για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα και να αποκατασταθεί η περυσινή αδικία. Όλοι έβαλαν ένα λιθαράκι (όσοι δουλεύουν στην ΠΑΕ, Νομικό τμήμα, Λογιστήριο) για να γίνει πραγματικότητα η εξασφάλιση της αδειοδότησης.

Η δουλειά όλων με την καθοδήγηση του Προέδρου μας κ. Πρασσά ο οποίος νυχθημερόν βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα μας για να λειτουργούν όλα άψογα, έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα!!!Όλοι ενωμένοι με Όραμα και σκληρή δουλειά είμαστε πεπεισμένοι ότι θα κάνουμε το όνειρο της ανόδου πραγματικότητα!».

Μοιραστείτε το: