26/06/2022
Μπάσκετ | Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 - 14:05

Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο»

Όσα είπε ο 57χρονος τεχνικός μετά την ανανέωση του συμβολαίου του

Ολυμπιακός και Γιώργος Μπαρτζώκας θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί για άλλα τρία χρόνια. Ο 57χρονος τεχνικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο και την Τετάρτη (22/6) παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Εκεί ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων πως στόχος είναι η διαρκής βελτίωση. Θέλει να δει τους Πειραιώτες να εξελίσσονται ακόμη περισσότερο και να συνεχίσουν να βγάζουν υγεία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι για ακόμη τρεις σεζόν στον πάγκο του Ολυμπιακού. Εύχομαι και ελπίζω να ζήσουμε μεγάλες στιγμές και στα χρόνια που θα ακολουθήσουν, μα πάνω από όλα εύχομαι να συνεχίσει η ομάδα να βγάζει υγεία και να είναι περήφανος ο κόσμος της για αυτήν», τόνισε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων».

Στη συνέχεια προσέθεσε: «Με τους προέδρους, ουσιαστικά δεν συμφωνήσαμε για ένα νέο συμβόλαιο. Συμφωνήσαμε στην επιθυμία μας να βαδίσουμε προς την ίδια κατεύθυνση και να δουλέψουμε ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό, ώστε ο Ολυμπιακός να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο και να βρίσκεται εκεί που του αξίζει. Τους ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει ως τώρα και συνεχίζουν να μου δείχνουν και θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να συνεχίσω να τους δικαιώνω».

Μοιραστείτε το: