11/08/2022
Βόλεϊ | Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 - 22:10

Τζουλιάνι στον πάγκο του Ολυμπιακού στο βόλεϊ έως το 2024

Δήλωσε πολύ χαρούμενος για την παραμονή του στους «ερυθρόλευκους» ο Ιταλός τεχνικός

Για δύο ακόμη χρόνια ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι θα είναι ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Ο Ιταλός τεχνικός, που διαδέχθηκε στον πάγκο τον Δημήτρη Καζάζη κατά τη διάρκεια της σεζόν 2021-22, δήλωσε πολύ χαρούμενος που συνεχίζει στους «ερυθρόλευκους», κάνοντας λόγο για κοινούς στόχους.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού την Τετάρτη (15/6) αναφέρει τα εξής: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι. Ο Ιταλός προπονητής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διετούς διάρκειας και παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Αλμπέρτο Τζουλιάνι στο olympiacossfp.gr: “Πραγματικά, είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στην ομάδα, γιατί σε αυτόν τον σύλλογο βρήκα κοινούς στόχους και την επιθυμία να δουλέψω, να κερδίσω και να χτίσω κάτι για το μέλλον. Εκτός από αυτό, σημαντικό ήταν το συναίσθημα που δημιουργήθηκε με τους ανθρώπους του συλλόγου και με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζω εδώ. Σύντομα, θα είμαι στην Αθήνα, για να οργανώσω όλες τις λεπτομέρειες με το επιτελείο μου, ώστε να προετοιμαστούμε για τη νέα αγωνιστική σεζόν με τον καλύτερο τρόπο”».

Μοιραστείτε το: