26/06/2022
Ομάδες | Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022 - 21:51

Γαλτσίδης: «Στόχος του Αγροτικού Αστέρα η παραμονή στην SL2...»

Προανήγγειλε ότι θα συνεχίσει στον πάγκο ο προπονητής των «σταχυοφόρων»

Μια θέση στη Σούπερ Λίγκα 2 της επόμενης σεζόν εξασφάλισε ο Αγροτικός Αστέρας και ο στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Αυτό τόνισε, μιλώντας τη Δευτέρα (13/6) στο Μetropolis 95,5, o Κώστας Γαλτσίδης, με τον προπονητή των «σταχυοφόρων» να αναφέρει σχετικά: «Όπως έχει πει ο κ. Παπαβραμίδης στόχος είναι η παραμονή. Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, συμμετέχουν ιστορικές ομάδες.

Το καλό είναι ότι υπάρχουν πέντε ομάδες από τη Θεσσαλονίκη. Δεν θυμάμαι κάτι ανάλογο στο παρελθόν. Είναι καλό και πολύ σημαντικό για την πόλη».

Όσον αφορά το δικό του μέλλον, ο Κ. Γαλτσίδης προανήγγειλε την παραμονή του στον πάγκο, λέγοντας συγκεκριμένα: «Έχουμε συζητήσει, είναι πολύ θετικό το κλίμα και περιμένουμε να κλείσει και τυπικά το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας».

Τέλος, για το αν θα υπάρχει και του χρόνου ο κορμός της ομάδας, είπε: «Ναι θα υπάρχει, είναι παιδιά που έχουν παίξει και στην παραπάνω κατηγορία και πολλά ταλαντούχα παιδιά που περιμένουν την ευκαιρία να ανεβάσουν το επίπεδό τους. Παράλληλα, θα χρειαστούν παίκτες και από τη Σούπερ Λίγκα 2, ώστε να ανεβάσουν και το επίπεδο της ομάδας».

Μοιραστείτε το: