26/06/2022
ΑΕΛ | Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022 - 16:02

Κούγιας: «Η Βέροια τιμωρείται από τον Θεό...»

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ απάντησε στις δηλώσεις Δερμιτζάκη

Δεν άφησε ασχολίαστες ο Αλέξης Κούγιας τις δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη μετά την ήττα της Βέροιας στο πρώτο μπαράζ με τη Λαμία.

Τη Δευτέρα (13/6) ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ ανέφερε ότι οι Ημαθιώτες τιμωρούνται από τον Θεό, γιατί πήραν άδικα το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Σούπερ Λίγκας 2, χαρακτηρίζοντας την ομάδα του πραγματική πρωταθλήτρια.

Αναλυτικά: «Διάβασα τις δακρύβρεκτες δηλώσεις του προπονητή της Βέροιας Παύλου Δερμιτζάκη περί δήθεν τιμωρίας της Βέροιας, γιατί δήθεν πήρε το πρωτάθλημα στον όμιλο μας.

Η Βέροια δεν τιμωρείται από τις ποδοσφαιρικές αρχές γιατί πήρε το πρωτάθλημα, αλλά τιμωρείται από τον Θεό γιατί έκλεψε το πρωτάθλημα από την πραγματική πρωταθλήτρια την ΑΕΛ, με τα 9 ανύπαρκτα πέναλτι και τα 8 γκολ οφσάιντ που πέτυχε αλλά και τους 6 πόντους που πήρε από τον ΠΑΟΚ Β' όταν αυτός έβαζε στους μεταξύ τους αγώνες παιδάκια και απέναντι σε εμάς επαγγελματίες της πρώτης ομάδας.

Ο Θεός βλέπει και τιμωρεί και όπως έχω δηλώσει και άλλη φορά όποιος με πείραξε στο ποδόσφαιρο μετά από λίγο εξαφανίσθηκε. Έτσι θα γίνει και τώρα».

Μοιραστείτε το: