26/06/2022
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 - 19:33

Μπράβο σε όλες τις ομάδες των μπαράζ είπε η Παναχαϊκή...

Ικανοποίηση και για τη διαιτησία από τους «κοκκινόμαυρους»

Η Παναχαϊκή εξασφάλισε την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα 2 με πρωτιά στα μπαράζ των πρωταθλητών των ομίλων της Γ' Εθνικής και την Κυριακή (12/6) απένειμε τα εύσημα σε όλες τις ομάδες που πήραν μέρος στο μίνι πρωτάθλημα.

Οι «κοκκινόμαυροι» συνεχάρησαν και την ΚΕΔ, εκφράζοντας την ικανοποίησή τους για τη διαιτησία σε αυτές τις αναμετρήσεις.

Αναλυτικά: «Η διοίκηση της Παναχαϊκής αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την Προοδευτική για τη φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα μας αλλά και στους φιλάθλους μας οι οποίοι μπήκαν όλοι δωρεάν στο γήπεδο. Επίσης ευχαριστούμε τη διοίκηση της Προοδευτικής για την ιδιαίτερη τιμή που μας έκανε να μας βραβεύσει σαν υπερπρωταθλητές της Γ' Εθνικής πριν την έναρξη του αγώνα. Θέλουμε να συγχαρούμε τον Αγροτικό Αστέρα, τον Μακεδονικό και την Προοδευτική για την άνοδο τους στην Super League 2 καθώς επίσης και όλες τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετείχαν στη διαδικασία των μπαράζ Ηλιούπολη, ΠΑΟ Ρουφ, Ηρακλή Λάρισας για την προσπάθεια τους και την αγωνιστικότητα που έδειξαν ειδικά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής και αναμονής.

Όλες οι ομάδες έβαλαν το λιθαράκι τους στην ομαλή διεξαγωγή των μπαράζ ανόδου, ενώ ιδιαίτερη αναφορά οφείλουμε να κάνουμε και στον ΠΑΟ Ρουφ του οποίου οι ποδοσφαιριστές περίμεναν τους δικούς μας παίκτες να ολοκληρώσουν τους πανηγυρισμούς τους με τους φιλάθλους μας για να χειροκροτήσουν και να τιμήσουν με αυτό τον τρόπο τους υπερπρωταθλητές. Με τέτοιες κινήσεις το ποδόσφαιρο περνάει σε άλλο επίπεδο.

Επίσης θέλουμε να συγχαρούμε την ΚΕΔ και ειδικά τους Έλληνες επικεφαλής για το επίπεδο που είχαν όλες οι διαιτησίες του πρωταθλήματος γενικότερα αλλά και των μπαράζ ειδικότερα, σε όλους τους αγώνες. Η επιτροπή εμπιστεύτηκε νέα παιδιά και δικαιώθηκε εκ του αποτελέσματος».

Μοιραστείτε το: