02/04/2023
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 - 13:33

ΠΑΣ Γιάννινα: Τελειώνει του Μεταξά και πιάνει δουλειά ο Στάικος

Έχει παρθεί η απόφαση στους Γιαννιώτες για το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής * Τι περιμένουν

Εδώ και αρκετό καιρό το θέμα του προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στον αέρα. Ο Ηρακλής Μεταξάς έχει συμφωνήσει με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά δημοσίως δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα. Ακόμη και σε συζητήσεις του με διάφορους ανθρώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου τονίζει πως δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς το εργασιακό του περιβάλλον.

Μόνο που ανεπίσημα έχει πιάσει ήδη δουλειά ως προπονητής του Αστέρα Τρίπολης. Εκείνος κάνει τον προγραμματισμό για την προετοιμασία. Λέει τα «θέλω» του σχετικά με τα φιλικά και ως έναν βαθμό με τις μεταγραφές.

Μόλις κλείσουν κάποιες εκκρεμότητες που έχει με τον ΠΑΣ Γιάννινα και καταβληθεί η ρήτρα του από τους Αρκάδες, θα επισημοποιηθεί και η πρόσληψή του από τους τελευταίους. Έτσι θα ανοίξει ο δρόμος ώστε να ανακοινώσει προπονητή και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο εκλεκτός έχει βρεθεί. Είναι ο Θανάσης Στάικος, ο βοηθός του Μεταξά για τη σεζόν που μας πέρασε. Στα Γιάννενα θεωρούν πως έκανε εξαιρετική δουλειά φέτος και εκτιμούν πως μπορεί να είναι ο συνεχιστής του έργου του Μεταξά.

Μαζί του οι διοικούντες έχουν ήδη κάνει συζητήσεις για την επόμενη ημέρα και το μόνο που μένει είναι να επισημοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών. Θα θεωρηθεί θεαματική έκπληξη το να αλλάξει κάτι στο παραένα. Γυμναστής υπενθυμίζεται πως επέστρεψε ο Γιάννης Ντουρουντός, ενώ ο Σλόμπονταν Σούιτσα παραμένει.

Μοιραστείτε το: