25/06/2022
ΒΕΡΟΙΑ | Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 - 11:02

Προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο η Βέροια

Ζητά να ακυρωθεί η απόφαση της Σούπερ Λίγκας 1 για μη επικύρωση της βαθμολογίας των πλέι άουτ και να υπάρξει άμεσα Δ.Σ. στη μεγάλη κατηγορία για να κλείσει η εκκρεμότητα

Με κάθε νόμιμο μέσο επιδιώκει η Βέροια να διεκδικήσει την άνοδο της στη Σούπερ Λίγκα 1, που μετά την ήττα της από τον Λεβαδειακό περιμένει να μάθει τον 13ο της μεγάλης κατηγορίας (Λαμία ή Απόλλωνα Σμύρνης ανάλογα με την τύχη του Παναιτωλικού για την υπόθεση του παράνομου στοιχηματισμού), για να αγωνιστεί μαζί του σε διπλά μπαράζ…

Έτσι η «Βασίλισσα του Βορρά», όπως η ίδια γνωστοποίησε την Τετάρτη (25/5) προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ με σκοπό να ακυρώσει την απόφαση μη επικύρωσης των πλέι άουτ και να πετύχει την άμεση σύγκληση νέο Δ.Σ. στη μεγάλη κατηγορία για να υπάρξει εν τέλει επικύρωση!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:  

«Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ προσέφυγε η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια καταθέτοντας αίτηση ακύρωσης κατά της απόφασης του Δ.Σ. της SL1, “περί μη επικύρωσης της βαθμολογίας των play-outs της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 για πρωτάθλημα της Super League 1”.

Η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια διά του νομικού της επιτελείου, αναπτύσσει την επιχειρηματολογία της και ασκώντας τα δικαιώματά της έχοντας άμεσο έννομο συμφέρον, ζητεί από την ΕΠΟ:

  • Να ακυρωθεί η από 19/05/2022 απόφαση του Δ.Σ. της Super League περί μη επικύρωσης της βαθμολογίας των play-outs.
  • Να επικυρωθεί η τελική βαθμολογία των αγώνων play-outs ή όπως άμεσα συγκληθεί το Δ.Σ. της Super League 1 προς τη νόμιμη επικύρωση αυτής».
Μοιραστείτε το: