25/06/2022
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Τρίτη 24 Μαΐου 2022 - 00:11

«Λίφτινγκ» στα γήπεδα κάνουν στον Ατρόμητο

Άρχισαν οι εργασίες στο Μαζαράκη και θα συνεχιστούν στην έδρα των Περιστεριωτών

Oι φετινές υποχρεώσεις του Ατρομήτου ολοκληρώθηκαν και οι «κυανόλευκοι» έχουν ξεκινήσει ήδη τα βελτιωτικά έργα στα γήπεδά τους.

Όπως ενημέρωσαν τη Δευτέρα (23/5), εργασίες γίνονται αυτό το διάστημα στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου στο Μαζαράκη, ενώ θα υπάρξει αλλαγή χλοοτάπητα και στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου.

Αναλυτικά: «Με πυρετώδεις ρυθμούς έχει αρχίσει ο προγραμματισμός για τη σεζόν 2022/23.

Μπορεί οι προπονήσεις στο Μαζαράκη να έχουν ολοκληρωθεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει σταματήσει η δουλειά για όσους έχουν μείνει πίσω στο Περιστέρι, αφού η προσπάθεια για την αναβάθμιση των υποδομών μας είναι συνεχής,

Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με τον προγραμματισμό που είχε καταρτιστεί από τις προηγούμενες εβδομάδες, οι εργασίες στα γήπεδα του αθλητικού μας κέντρου έχουν ήδη αρχίσει, με την πλήρη αντικατάσταση του αγωνιστικού χώρου και θα τοποθετηθεί και νέο αρδευτικό σύστημα.

Υπενθυμίζεται ότι βελτιωτικές εργασίες θα πραγματοποιηθούν και στους εσωτερικούς χώρους του νέου μας αθλητικού κέντρου, το οποίο θα αλλάξει και θα είναι καθ’ όλα έτοιμο για τη νέα σεζόν.

Επιπλέον, σε μια περίοδο που έχουν διακοπεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, θα αρχίσουν οι εργασίες και στο γήπεδό μας, στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, με την πλήρη αντικατάσταση του αγωνιστικού χώρου με νέο τελευταίας τεχνολογίας υβριδικό χλοοτάπητα και αποστραγγιστικό σύστημα. Το Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου θα είναι έτοιμο να μας υποδεχθεί για την έναρξη της σεζόν 2022/23».

Μοιραστείτε το: