04/12/2022
Κύπελλο Ελλάδας | Σάββατο 21 Μαΐου 2022 - 21:18

Ντου παραγόντων ΠΑΟΚ και ΠΑΟ στα αποδυτήρια των διαιτητών

Διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση του Λάοθ να διακόψει τον τελικό μετά το γκολ του Αϊτόρ * Το ξεκίνησε ο Μάκης Γκαγκάτσης με τη συνοδεία του * Έπεσαν και... ψιλές

Σε παρωδία έχει μετατραπεί ο τελικός Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, καθώς μετά την ημίωρη καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα στο ΟΑΚΑ λόγω επεισοδίων, προέκυψε διακοπή μετά το γκολ του Αϊτόρ στο 34' και τον τραυματισμό του στο χέρι από ρίψη αντικειμένου από την εξέδρα που κάθονταν οι οπαδοί των Θεσσαλονικέων.

Δεν το πολυσκέφθηκε ο διαιτητής Λαόθ, το διέκοψε το ματς και μπαίνοντας στα αποδυτήρια παράγοντες και των δύο ομάδων έκαναν... ντου και διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφασή του. Πάντως η παράτυπη επίσκεψη ξεκίνησε από τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση και τη συνοδεία του, εν συνεχεία τον αντιλήφθηκαν οι του Παναθηναϊκού με συνέπεια να υπάρξει μεγάλη ένταση μεταξύ τους και έπεσαν και... ψιλές. 

Από την πλευρά της, η Αστυνομία έδωσε εντολή να φύγουν άμεσα από τα αποδυτήρια οι παράγοντες των δύο φιναλίστ, «με χειρουργική προσοχή» όπως ειπώθηκε επί λέξει, ενώ ο Ίβηρας ρέφερι ήταν ξεκάθαρος πως στο επόμενο παρατράγουδο ο τελικός θα διακοπεί οριστικά.

Μοιραστείτε το: