25/06/2022
ΓΓΑ | Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 - 17:54

Τα βρήκαν με το Ασφαλιστήριο και η διοίκηση του ΟΑΚΑ έδωσε συγχαρητήρια στην ΕΠΟ

Αίσιο τέλος είχε η προστριβή των προηγούμενων 24ωρου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας…

Ξεπεράστηκε και αυτό… Τέλος καλό όλα καλά, όπως λίγο πολύ αναμενόταν, στη διένεξη των προηγούμενων 24ωρων για τη Σύμβαση μεταξύ της Διοίκησης του ΟΑΚΑ και την ΕΠΟ αναφορικά με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. 

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν, έπεσαν οι υπογραφές, το ασφαλιστήριο πλέον υπάρχει και έτσι η Διοίκηση του ΟΑΚΑ έδωσε συγχαρητήρια στην ΕΠΟ, έπειτα από τη μίνι διαμάχη, που είχε προηγηθεί!

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση το απόγευμα της Παρασκευής (20/5) αναφέρει τα ακόλουθα:    

«Υπεγράφη, σήμερα Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 και ώρα 16:45, μεταξύ του ΟΑΚΑ και της ΕΠΟ η Σύμβαση Μίσθωσης για τη διεξαγωγή του Τελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 21 Μαΐου 2022 στις 20:00.

Διευθετήθηκαν, έστω και την τελευταία ώρα, όλες οι εκκρεμότητες που αφορούσαν (ενδεικτικά) την ευθύνη της διοργανώτριας ΕΠΟ για τους χώρους στάθμευσης, για ζημιές/φθορές πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά τη λήξη του Αγώνα και κυρίως την Αστική της Ευθύνη, με την προσκόμιση σχετικού Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου, για την αποκατάσταση κάθε υλικής ή ηθικής ζημίας από τυχόν ενδεχόμενα αναγγελθείσες σωματικές βλάβες φιλάθλων ή άλλης ενέργειας.

Η Διοίκηση του ΟΑΚΑ, η οποία είχε δηλώσει κατηγορηματικά εξ αρχής ότι στη διασφάλιση της ασφάλειας των δεκάδων χιλιάδων φιλάθλων και της Εγκατάστασης δεν θα χωρούσαν εκπτώσεις, συγχαίρει την ΕΠΟ και εύχεται ολόψυχα ο αυριανός Τελικός Κυπέλλου να εξελιχθεί σε γιορτή του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού μας».

Μοιραστείτε το: