25/06/2022
Κύπελλο Ελλάδας | Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 - 19:27

Πρεσβευτές του τελικού Κυπέλλου ο Μίμης Δομάζος και ο Σταύρος Σαράφης

Οι παλαίμαχοι άσοι του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ θα μεταφέρουν το τρόπαιο και θα το αποθέσουν στον ειδικό χώρο που θα έχει διαμορφωθεί

Με την παρουσία των Μίμη Δομάζου και Σταύρου Σαράφη σε ρόλο πρεσβευτών θα διεξαχθεί ο σαββατιάτικος (21/5) τελικός Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ την Τετάρτη (18/5), οι παλαίμαχοι άσοι, που διέπρεψαν με το «τριφύλλι» και τον «Δικέφαλο του Βορρά» αντίστοιχα, θα μεταφέρουν το τρόπαιο που θα απονεμηθεί στο νικητή και θα το αποθέσουν στον ειδικό χώρο που θα έχει διαμορφωθεί.

Αναλυτικά: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει ότι δύο μεγάλες δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Μίμης Δομάζος και ο Σταύρος Σαράφης, θα είναι οι πρεσβευτές του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδος Λουξ και θα τιμήσουν την διοργάνωση με την ξεχωριστή παρουσία τους.

Οι δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές θα μεταφέρουν το βαρύτιμο τρόπαιο που θα απονεμηθεί στο νικητή και θα το αποθέσουν στον ειδικό χώρο που θα έχει διαμορφωθεί.

Δύο ποδοσφαιριστές σύμβολα για το ελληνικό ποδόσφαιρο που έχουν γράψει ιστορία με τις φανέλες των δύο φιναλίστ του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδος Λουξ, αλλά έχουν αφήσει το στίγμα τους και στη διοργάνωση.

Ειδικότερα, ο Μίμης Δομάζος έχει αγωνιστεί σε εννέα τελικούς και έχει κατακτήσει το τρόπαιο τρεις φορές, ενώ ο Σταύρος Σαράφης έχει συμμετάσχει σε επτά τελικούς και έχει αναδειχτεί νικητής σε δύο από αυτούς».

Μοιραστείτε το: