25/06/2022
ΓΓΑ | Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 - 12:46

Αδειάζει την ΕΠΟ η διοίκηση του ΟΑΚΑ…

Αναφέρει ότι δεν έχει υπογραφεί ακόμα η απαραίτητη Σύμβαση Παραχώρησης για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας!

Κόντρα και κίνδυνος στο παρά πέντε… Η διοίκηση του ΟΑΚΑ με ανακοίνωση της την Τετάρτη (18/5) κατηγορεί δημόσια την ΕΠΟ ότι κωλυσιεργεί και αρνείται να υπογράψει την απαραίτητη Σύμβαση Παραχώρησης για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας το Σάββατο 21 Μαΐου 2022 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Θεωρητικά ματς χωρίς αυτή τη συμφωνία δεν μπορεί να υπάρξει, αλλά εννοείται πως έστω και μέσα από αυτή την πίεση θα δοθεί η λύση…

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Το ΟΑΚΑ αισθάνεται την ευθύνη και την υποχρέωση να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό ότι με αποκλειστική ευθύνη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δεν έχει ακόμα υπογραφεί η απαραίτητη Σύμβαση Παραχώρησης του κεντρικού Σταδίου και των χώρων στάθμευσης, για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στις 21/05/2022.

Η ΕΠΟ κωλυσιεργεί και αρνείται

Α) Τη σύναψη του αναγκαίου ασφαλιστηρίου συμβολαίου ζημιών και αστικής ευθύνης για σωματικές βλάβες, εις εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των φιλάθλων και της εν γένει ασφάλειας και προστασίας της εμβληματικής μας εγκατάστασης.

Β) Την ανάληψη της ευθύνης της ως διοργανώτρια αρχή για τους χώρους στάθμευσης (πάρκινγκ).

Γ) Οποιαδήποτε ενημέρωση για την ανάδοχο εταιρεία και τις αρκετές τεχνικές παρεμβάσεις που θεωρούνται απολύτως απαραίτητες, σύμφωνα με τα σχετικές αποφάσεις της ΕΛ.ΑΣ., για τις οποίες έχει εγγράφως ενημερωθεί.

Επιπλέον, όπως ενημερώθηκε χθες η ΕΠΟ, το ΟΑΚΑ και η Πολιτική Ηγεσία της Εποπτεύουσας Αρχής δεν δέχονται καμία απολύτως πρόσκληση για τη διοίκηση και τους εργαζομένους του Ολυμπιακού Κέντρου και του Υφυπουργείου Αθλητισμού, τα μέλη της Κυβέρνησης, για τους βουλευτές όλων των κομμάτων, τα μέλη της αθλητικής οικογένειας και δημοσιογράφους που είχαν αιτηθεί σχετικά, για να παρακολουθήσουν τον τελικό Κυπέλλου».

Μοιραστείτε το: