03/06/2023
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 - 17:05

Κούγιας: «Υπάρχει εισήγηση για υποβιβασμό του Παναιτωλικού»

Βόμβα μεγατόνων από τον έγκριτο ποινικολόγο για την υπόθεση του παράνομου στοιχηματισμού, που εμπλέκονται οι Αγρινιώτες στην Επιτροπή Δεοντολογίας * «Μετά τον Απόλλωνα Σμύρνης και η Λαμία, που επίσης έχει έννομο συμφέρον, ζήτησε τη συνδρομή μου», είπε ο πρόεδρος της ΑΕΛ

Τα πάνω - κάτω δεν αποκλείεται διόλου να έρθουν στα πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας 1 ως προς την τελευταία θέση, που οδηγεί στον απευθείας υποβιβασμό στην SL2… Κι αυτό, διότι, όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας υπάρχουν αξιόπιστες πηγές, οι οποίες αναφέρουν ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας έχει εισηγηθεί τον υποβιβασμό του Παναιτωλικού για την υπόθεση, του παράνομου στοιχηματισμού, που είχε εντοπιστεί αρχικά από την ΕΠΑΘΛΑ της ΓΓΑ. Κάτι, που αν συμβεί τελεσιδίκως, θα οδηγήσει τον Παναιτωλικό στην 14η θέση του πρωταθλήματος, τον Απόλλωνα Σμύρνης προτελευταίο, δίνοντας μπαράζ με τον χαμένο των αγώνων Βέροια – Λεβαδειακός και τη Λαμία σωσμένη οριστικά ως 12η της κατάταξης!

Όλες αυτές τις… βόμβες μεγατόνων ο έγκριτος ποινικολόγος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ τις ξεστόμισε το μεσημέρι της Τετάρτης (11/5) στην εκπομπή του Γιώργου Γεωργίου στον «Ελλάδα FM 94,3».

Πιο συγκεκριμένα, ο Κούγιας τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: «Η διαδικασία ήταν μυστική και δεν γνωρίζω σε πιο στάδιο βρίσκεται… Υπάρχει μια φήμη και είναι βάσιμη γιατί είναι από αξιόπιστη πηγή, ότι υπάρχει εισήγηση είτε απόφαση από την Επιτροπή Δεοντολογίας, πιθανολογώ ότι είναι εισήγηση. Οι πληροφορίες, λοιπόν, μιλούν για υποβιβασμό του Παναιτωλικού, μεγάλο χρηματικό πρόστιμο και ισόβιο αποκλεισμό των παραγόντων, που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση, Κουτσοσπύρος, φροντιστές και άλλοι… Υπάρχουν και τρεις ποδοσφαιριστές μαθαίνω ότι έχουν κληθεί να καταθέσουν…Επίσης σήμερα μου τηλεφώνησε και ο Πανουργιάς Παπαΐωάννου να αναλάβω για λογαριασμό της Λαμίας την υπόθεση. Έχει έννομο συμφέρον, όπως και ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς αν υποβιβασθεί ο Παναιτωλικός, ο Απόλλων Σμύρνης θα πάει στα μπαράζ και η Λαμία θα σωθεί οριστικά… Με τον Απόλλωνα, έχουμε κάνει σοβαρή δουλειά, με είχε πάρει αρχικά ο Βασίλης Γκαγκάτσης και συναντήθηκα και με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, στείλαμε εξώδικα τότε για να τρέξουν όλες οι διαδικασίες και ασφαλώς δεν μπορεί να επικυρωθεί η βαθμολογία, εφόσον θα υπάρχει εκκρεμοδικία, αλλά με την ΕΠΟ αυτή για τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, έχουν γίνει εγκλήματα χρόνια τώρα… Ήδη έχει καθυστερήσει πάρα πολύ αυτή η υπόθεση και είναι πολύ σοβαρή... Με λυπεί που τα Μέσα την έχουν θάψει... Όπως πολύ σοβαρή είναι και η υπόθεση που διερευνά ο εισαγγελέας Λάρισας, για το παιχνίδι Απόλλων Λάρισας - Βέροιας...». 

Μοιραστείτε το: