11/08/2022
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 - 18:55

Eκθέτει ανεπανόρθωτα την ΕΠΟ ο Κούγιας για τη σκόπιμη… εξαφάνιση Μπαλτάκου

Απίστευτη πρόκληση από την Ομοσπονδία για να καλύψει το κώλυμα του μοναδικού υποψηφίου νέου προέδρου της * Το εξώδικο * Τι απάντησαν από το Πάρκο Γουδή με γενικότητες και ασάφειες και η αποστομωτική ρελάνς του μεγαλομέτοχου της ΑΕΛ

Τα... πολύ κακώς κείμενα της ΕΠΟ έβγαλε στη φόρα ο Αλέξης Κούγιας τη Μ. Τετάρτη (20/4).

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ αποκάλυψε ότι ο Τάκης Μπαλτάκος, που είναι ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ στις εκλογές που θα γίνουν την 1η Ιουνίου, ήταν ανάμεσα στους συνηγόρους της Ομοσπονδίας στην εκδίκαση στο Διαιτητικό Δικαστήριο του αιτήματος αναψηλάφησης για τη γνωστή υπόθεση της μη αδειοδότησης των ομάδων της Σούπερ Λίγκας 2, που προέρχονταν από τη Φούτμπολ Λιγκ.

Είναι προφανές ότι η ανάμειξη Μπαλτάκου σε αυτή τη διαδικασία προκαλούσε κώλυμα για το αν θα έπρεπε να έχει το δικαίωμα να είναι υποψήφιος πρόεδρος, με την ΕΠΟ -όπως αποκάλυψε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ- να... τον εξαφανίζει (!) από τα πρακτικά της ακροαματικής διαδικασίας, κάτι που έκανε σκόπιμα βέβαια και το οποίο συνιστά σκάνδαλο και απίστευτη πρόκληση.

Σε σχετικό εξώδικο ο Αλ. Κούγιας αναφέρεται σε αυτή τη μη σύννομη διαδικασία και αναλυτικά η ανακοίνωση των Θεσσαλών είναι η εξής: «Όπως είναι γνωστό, ο επικεφαλής του γραφείου μας κ. Κούγιας κατήγγειλε τους Δημητρίου, Αντωνίου, Τζαφέρη, Μπάρτζη και Σαράκη γιατί αδειοδότησαν παρανόμως έντεκα ΠΑΕ και το Διαιτητικό Δικαστήριο, με Δικαστές του Αρείου Πάγου, τον δικαίωσε, καθιστώντας αυτόματα έκπτωτους όλους όσους παρανόμησαν.

Η ΕΠΟ κατέθεσε, για να διασώσει όσους παρανόμησαν, αίτηση αναψηλάφησης στο ίδιο Δικαστήριο και προσέλαβε ως δικηγόρο τον Τάκη Μπαλτάκο, ο οποίος ήταν δικηγόρος όλων και προσελήφθη με όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις. Στη δίκη αντιδίκησε με τον κ. Κούγια αλλά οι ισχυρισμοί του απερρίφθησαν, αφού θα ήταν αδύνατο να ανατραπεί η νόμιμη απόφαση των Αρεοπαγιτών και έτσι την Τετάρτη 27 Απριλίου θα ολοκληρωθεί και τυπικά η διαδικασία εκπτώσεως των ανθρώπων της ΕΠΟ που για ιδιοτελείς λόγους εξαφάνισαν όλους τους κανονισμούς αδειοδοτήσεων και έβαλαν από το παράθυρο έντεκα ομάδες στο επαγγελματικό πρωτάθλημα χωρίς νόμιμη αδειοδότηση.

Σήμερα διαπιστώσαμε ότι χωρίς έστω ντροπή, η γραμματέας του Δικαστηρίου μαζί με τους Μπάρτζη, Σαράκη και δυστυχώς με τον Μπαλτάκο να αποδέχεται τον επαγγελματικό του εξευτελισμό, ενώπιον του Αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου, ενώπιον Αρεοπαγιτών, δικηγόρων, δημοσιογράφων και όλων όσων χιλιάδων πληροφορήθηκαν την επαγγελματική παρουσία του στη δίκη επί τρεις ώρες και τον εξαφάνισαν για να μπορούν να τον καταστήσουν μαριονέτα πρόεδρο της ΕΠΟ, όταν το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι παντελώς άσχετο με το ποδόσφαιρο, αφού επί είκοσι χρόνια ήταν υπάλληλος της οικογένειας Γιαννακόπουλου, σε άλλο άθλημα, αφού η παρουσία του ως δικηγόρου στη δίκη τον αποκλείει από υποψήφιο για την προεδρία, σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΠΟ.

Μηνυτήρια αναφορά για τη διερεύνηση της διαπράξεως ποινικών αδικημάτων αλλά και καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας θα κατατεθούν τις επόμενες ημέρες, αφού αυτά τα οποία κάνει η ομάδα δικηγόρων και παραγόντων της ΕΠΟ είναι πρωτοφανή και αδιανόητα.

Στη διάθεση των διωκτικών αρχών αλλά και υπόψη της εντιμοτάτης πρώην Αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου, κας Διονυσίας Μπιτζούνη αλλά και όλων των θεσμικών οργάνων θα δοθούν όλα τα στοιχεία και τα δημοσιεύματα του τύπου, μέσω των οποίων αποδεικνύεται η παρουσία του Τάκη Μπαλτάκου σ’ αυτήν τη δυσώδη υπόθεση και ο τρόπος με τον οποίο, χωρίς ντροπή κάποιοι αγράμματοι αδίστακτοι μεθοδεύουν την επόμενη ημέρα του ελληνικού ποδόσφαιρου νοθεύοντας ακόμη και το περιεχόμενο δικαστικών αποφάσεων.

Δημοσιοποιούμε την εξώδικη διαμαρτυρία - πρόσκληση του κ. Κούγια, η οποία σήμερα με δικαστικό επιμελητή επιδόθηκε στην ΕΠΟ, στους Μπάρτζη, Σαράκη και Φιλιππούση, ενώ κοινοποιήθηκε και στην κα Διονυσία Μπιτζούνη:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΕΛ, εδρεύουσας στη Λάρισα, οδός Κύπρου, αρ. 72, με ΑΦΜ 997183228, Β΄ Δ.Ο.Υ. Λάρισας, νομίμως εκπροσωπουμένης υπό του Προέδρου και ιδιοκτήτου Αλεξίου Κούγια του Χρήστου, Δικηγόρου Αθηνών (ΑΜ ΔΣΑ: 8846), κατοίκου Αθηνών, λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, αρ. 55.

ΠΡΟΣ

$11.Την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τριτοβάθμιο σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με έδρα στην Αθήνα, Πάρκο Γουδή, ΤΚ 11510, νομίμως εκπροσωπούμενο

$12. Νικόλαο Μπάρτζη, Δικηγόρο, Προϊστάμενο Νομικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κάτοικο Αθηνών, Πάρκο Γουδή, ΤΚ 11510

$13.Βασίλειο Σαράκη, Δικηγόρο, Νομικό Σύμβουλο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κάτοικο Αθηνών, Πάρκο Γουδή, ΤΚ 11510

$14. Ιάκωβο Φιλιππούση, Εκτελεστικό Διευθυντή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κάτοικο Αθηνών, Πάρκο Γουδή, ΤΚ 11510

Κοινοποιούμενη και προς: Την Πρόεδρο της Επιτροπής Συμμόρφωσης της ΕΠΟ, πρώην Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου κα Διονυσία Μπιτζούνη, ως αποκλειστικώς αρμοδία να εγκρίνει τη νομιμότητα των υποψηφίων για την προεδρία της ΕΠΟ, κάτοικο Αθηνών, Πάρκο Γουδή, ΤΚ 11510

Όπως σας είναι γνωστό, στις 23.11.2021 συνεδρίασε το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, υπό την προεδρία του κ. Γεωργίου Αυγέρη, Αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου, και με μέλη τις κκ Σταυρούλα Κουσουλού, Αντιγόνη Τζελέπη και τους ορισθέντες διαιτητές Χάρις Ματσίγκου, εισηγήτρια που ορίστηκε από την ΕΠΟ, και Δήμητρα Θωμά που ορίστηκε από την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αντικείμενο της συνεδριάσεως ήταν η αίτηση αναψηλαφήσεως της ΕΠΟ, η οποία εκπροσωπήθηκε κυρίως από τον προσληφθέντα δικηγόρο Παναγιώτη Μπαλτάκο και τυπικά από τους δικηγόρους Νικόλαο Μπάρτζη και Βασίλειο Σαράκη, inhouse δικηγόρους της ΕΠΟ. Ενώ όλοι όσοι παρευρίσκοντο στην αίθουσα συνεδριάσεως (Δικαστές, διαιτητές, δικηγόροι, δεκάδες δημοσιογράφοι), διεπίστωσαν ότι ο μοναδικός νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ, ο οποίος ήταν αυτός που είχε το γενικό πρόσταγμα στην ανάπτυξη των ισχυρισμών, ήταν ο Παναγιώτης Μπαλτάκος, αφού γι’ αυτό προσελήφθη, των νομικών συμβούλων της ΕΠΟ (Μπάρτζη, Σαράκη) στην ουσία εχόντων θέση αμέσως εμπλεκομένων στην υπόθεση λόγω της παράνομης εισηγήσεώς τους για τη στην ουσία κατάργηση των κανονισμών αδειοδοτήσεων και του Γενικού Διευθυντού της Υπηρεσίας αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, αφού αυτοί γνωμοδότησαν παρανόμως και επέτρεψαν στην Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ (Πρόεδρος Παν. Δημητρίου, μέλη Κλ. Τζαφέρης, Αστ. Αντωνίου) να καταργήσει στην ουσία τον Κανονισμό Αδειοδότησεων των ΕΠΟ, UEFA και FIFA, απιστώντας κατά της Ομοσπονδίας με οικονομική βλάβη 90.000€ και εκθέτοντας ηθικά την Ομοσπονδία με την παράνομη κατάργηση των κανονισμών αδειοδοτήσεων, όπου είχαν κι εκτός των άλλων το θράσος, μετά τα όσα διέπραξαν εις βάρος της ΕΠΟ, στη θέση του επί χρόνια αδέκαστου Διευθυντού Αδειοδοτήσεων, κ. Γεωργίου Δημητρίου, να τοποθετήσουν τους εαυτούς τους (Σαράκης Διευθυντής και Μπάρτζης Εποπτεύων της Επιτροπής, πιθανότατα εισπράττοντας περισσότερα χρήματα λόγω της προσφοράς των νέων υπηρεσιών τους, πιθανότατα και κατά παράβαση του Κώδικα Δικηγόρων, αφού ο δικηγόρος απαγορεύεται να είναι τίποτα άλλο παρά μόνο έμμισθος νομικός σύμβουλος και ποτέ υπάλληλος, με προϊστάμενο τον Εκτελεστικό Διευθυντή της ΕΠΟ «περιώνυμο» Ιάκωβο Φιλιππούση) και ότι στα πρακτικά, στο σκεπτικό της υπ’ αριθμόν 9/2022 απόφασης, καθώς και σε οτιδήποτε διεξήχθη κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ, Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ, ΤΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΟΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ.

Επειδή η παρουσία, η συμμετοχή και η εκπροσώπηση της ΕΠΟ προκύπτουν από δεκάδες δημοσιεύματα του τύπου, δεκάδες αναρτήσεις από ειδησεογραφικά sites και δεκάδες ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές και το κυριότερο όλων έγινε υπό την παρουσία όλων των διαδικαστικά συμμετεχόντων στο Δικαστήριο.

Επειδή η εξαφάνιση του Παναγιώτη Μπαλτάκου από το δικόγραφο της ως άνω αποφάσεως συνιστά τη διάπραξη σοβαρότατων ποινικών αδικημάτων και συγκεκριμένα των αδικημάτων της πλαστογραφίας και της απιστίας εις βάρος της ΕΠΟ με διαφόρους ηθικούς αυτουργούς που θα διαπιστώσει η ανακριτική διαδικασία, αφού είναι πραγματικό γεγονός η συμμετοχή και τυπικά και ουσιαστικά του Παναγιώτη Μπαλτάκου, ο οποίος προσελήφθη βεβαιότατα με πρακτικό είτε του Διοικητικού Συμβουλίου είτε της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ είτε του αναπληρωτή Προέδρου της ΕΠΟ Παναγιώτη Δημητρίου, ο οποίος και τον διόρισε, διότι άλλως δεν θα μπορούσε να την εκπροσωπήσει.

Επειδή όλη αυτή η προκλητικά παράνομη συμπεριφορά είναι βέβαιο ότι έχει σχέση με την επιλογή του Παναγιώτη Μπαλτάκου ως μοναδικού υποψηφίου των εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου της ΕΠΟ τον Ιούνιο του 2022, αφού μόνο και μόνο η παρουσία του ως προσληφθέντος νομικού συμβούλου στην ΕΠΟ δημιουργεί ανυπέρβλητο κώλυμα στην υποψηφιότητά του σύμφωνα με το Παράρτημα Α, άρθρο 5 του καταστατικού της ΕΠΟ, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο ποιο είναι το παράνομο όφελος αυτής της παράνομης συμπεριφοράς όλων όσων συνεργάστηκαν κι εξαφάνισαν τον Παναγιώτη Μπαλτάκο από μια συνεδρίαση που διήρκησε τουλάχιστον δυο ώρες και από μια δικαστική απόφαση, στην οποία ήταν ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ.

Επειδή επιφυλασσόμαστε των νομίμων δικαιωμάτων μας για την προσφυγή μας τόσο των ενώπιον των ποινικών δικαστηρίων όσο και της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για όλη αυτή την παράνομη συμπεριφορά που εκθέτει για άλλη μια φορά όλη την ηθική υποδομή της ΕΠΟ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ όπως εντός προθεσμίας 24 ωρών από τη λήψη της παρούσης μας απαντήσετε εγγράφως με email, είτε στο email της ΠΑΕ ΑΕΛ ([email protected]), είτε στο email του Προέδρου του ΔΣ και νομικού της συμβούλου κ. Αλεξίου Κούγια ([email protected]):

ΠΩΣ, ΠΟΙΟΣ Ή ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ εξαφανίσατε από την υπ’ αριθμόν 9/2022 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ την ουσιαστική και τυπική παρουσία του Παναγιώτη Μπαλτάκου, ώστε να εξαφανισθεί το κώλυμα εκλογιμότητάς του, με σκοπό να παραπλανήσετε τα μέλη τόσο της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, όσο κυρίως την Επιτροπή Συμμόρφωσης της ΕΠΟ.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς εκείνους, στους οποίους απευθύνεται, προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρο το κείμενο της παρούσης στην έκθεση επιδόσεώς του.

Αθήνα, 19.04.2022

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ

ΑΛΕΞΙΟΣ Χ. ΚΟΥΓΙΑΣ».

Από πλευράς ΕΠΟ υπήρξε ανακοίνωση, που βρίθει γενικοτήτων και ασαφειών και αναφέρονται τα ακόλουθα: «Σε απάντηση σειράς κατασκευασμένων και νομικά απίθανων αιτιάσεων και σεναρίων συνωμοσίας υπό μορφή εξωδίκου (!), αναφορικά με την υπ' αριθμ. 9/2022 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου, μέσω των οποίων ο γνωστός συκοφάντης-ανακατωσούρας του Ελληνικού Ποδοσφαίρου προσπαθεί και πάλι να δημιουργήσει ανούσιες εντυπώσεις, προς αποκατάσταση της αλήθειας, η Ε.Π.Ο. διευκρινίζει τα εξής.

1. Αμέσως μετά την παραλαβή του, και δεδομένης της καταστατικά και θεσμικά κατοχυρωμένης και στην πράξη εμπεδωμένης απόλυτης Ανεξαρτησίας του συνολικού εύρους λειτουργίας των δικαστικών και δικαιοδοτικών οργάνων της ΕΠΟ, το εξώδικο γνωστοποιήθηκε στον Πρόεδρο του ΔΔΠ κ. Γεώργιο Αυγέρη, καθώς και τα λοιπά Μέλη του Οργάνου.

Εκ μέρους της Διοίκησης της ΕΠΟ ο κ. Αυγέρης καλείται όπως προβεί "σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποκρουστούν οι προσβλητικές για το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου και τα Αξιότιμα Μέλη του αιτιάσεις, ώστε να καταστούν σαφή αφενός η Ανεξαρτησία του Οργάνου και αφετέρου ότι ουδείς, κι εν προκειμένω οι αποδέκτες της, καμία σχέση μπορούν να έχουν με τους απολύτως ανυπόστατους και συκοφαντικούς ισχυρισμούς του αποστολέα."

2. Την απόφαση και τα πρακτικά της υπ' αριθμ 9/2022 συνέταξαν οι Αρεοπαγίτες και Πρόεδροι Εφετών Δικαστές-Μέλη του ΔΔΠ, οι οποίοι και δημοσίευσαν την απόφαση. Ουδείς άλλος, ουδέποτε ενεπλάκη στην εν λόγω διαδικασία, συμπεριλαμβανομένης της γραμματέως της σύνθεσης του ΔΔΠ, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, αφού την ημέρα έκδοσης του σκεπτικού είχε συνταξιοδοτηθεί.

3. Ο κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος πράγματι παραστάθηκε στην παραπάνω εκδίκαση, και έχει προσκομίσει τα απαραίτητα φορολογικά στοιχεία για την συγκεκριμένη παράσταση.

Είναι πλέον προφανής σε όλους η σπουδή και η αγωνία του συντάκτη του αστείου εξωδίκου, να αποσταθεροποιήσει με κάθε τρόπο την οργανωμένη λειτουργία και διοίκηση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, όπως και η σύγχυση που του προκαλεί η αδυναμία επίτευξης του στόχου του ενώπιον των εντολέων του.

Γι' αυτό και δεν διστάζει να επιχειρεί να δυσφημήσει και να ευτελίσει κορυφαία καταστατικά Όργανα και θεσμούς της εταιρικής Διακυβέρνησης, όπως το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου και η Επιτροπή Δεοντολογίας αλλά και τους Τακτικούς Δικαστές-Μέλη τους. Είμαστε περίεργοι να δούμε πού θα φτάσει μέχρι τον Ιούνιο».

Ρελάνς Κούγια...

Ο Αλ. Κούγιας δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας και κάνοντας ρελάνς, αποστομώνει την ΕΠΟ, αναφέροντας τα εξής: «Διάβασα την απρόσωπη, χωρίς ονοματεπώνυμο, απάντηση της ΕΠΟ και το χαρακτηρισμό που μου απέδωσαν, του “γνωστού ανακατωσούρα”, και θυμήθηκα ότι ακριβώς τον ίδιο χαρακτηρισμό μου είχαν αποδώσει οι τότε διοικούντες της ΕΠΟ, που βρέθηκαν κατηγορούμενοι τόσο στα δύο Koriopolis, όσο και στα υπόλοιπα κακουργήματα, που ακόμη λογοδοτούν στα ποινικά δικαστήρια.

Αντιλαμβάνομαι ότι θα ήθελαν να μην υπάρχω αλλά, δυστυχώς, υπάρχω, εν αντιθέσει με όλους αυτούς που τα προηγούμενα χρόνια έκαναν αυτούς τους χαρακτηρισμούς και οι οποίοι σήμερα είναι είτε στα χωριά τους είτε στα μπαρ τους. Αυτό που δεν έχουν καταλάβει είναι ότι, εν αντιθέσει με αυτούς που είναι απλές φιλιππινέζες - μαριονέτες είτε του Κόκκαλη είτε του Βαρδινογιάννη είτε των μετέπειτα αφεντικών τους, εγώ είμαι ο Αλέξης Κούγιας, που 47 χρόνια κυριαρχώ στα ελληνικά δικαστήρια και, για αυτούς που γνωρίζουν, είμαι ο κορυφαίος ποινικολόγος στην Ελλάδα, κερδίζοντας τα χρήματα που χρειάζομαι για να έχω στην ιδιοκτησία μου την κορυφαία ομάδα της περιφέρειας, την ΑΕΛ του ενός πρωταθλήματος και των δύο κυπέλλων Ελλάδος.

Αλήθεια ρε παιδιά, για την ταμπακιέρα δεν θα πείτε τίποτα; Εγώ στα χέρια μου έχω το αντίγραφο της αποφάσεως αλλά και το απόσπασμα που μου κοινοποίησε ο Φιλιππούσης, που εκεί που είναι τα ονόματα των δικηγόρων, και στα δύο έγγραφα, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ, ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΒΙΚΤΩΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΔΕΔΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ΤΑΚΗ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ.

Τώρα, αν σας έπιασε πανικός γιατί σας έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη αυτό είναι δικό σας θέμα. Τα υπόλοιπα την Τετάρτη, 27/4/2022, στην Επιτροπή Δεοντολογίας μαζί με τους δικηγόρους σας.

Αθήνα, 20.04.2022

Με εκτίμηση

Αλέξιος Κούγιας».

Μοιραστείτε το: