11/08/2022
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 - 21:13

Δριμύ κατηγορώ από τον Απόλλωνα Σμύρνης στον Κλάτενμπεργκ για Ευαγγέλου

«Έτσι, πιστεύετε ότι θα εξασφαλίσετε τη στήριξη του Παναθηναϊκού και τη διασφάλιση της καρέκλας σας…», αναφέρουν για τον Άγγλο αρχιδιαιτητή οι «κυανόλευκοι»

Την οργισμένη αντίδραση του Απόλλωνα Σμύρνης προκάλεσαν τα δύο πέναλτι που έδωσε ο Ευαγγέλου στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, κατηγορώντας τον αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τον ορισμό του ρέφερι του ματς της Ριζούπολης με τους «πράσινους».

Μάλιστα, η ανακοίνωση σηκώθηκε στην ιστοσελίδα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» λίγο μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου της αναμέτρησης και αναφέρει τα εξής:

«Κύριε Κλάτενμπεργκ, ακούμε και διαβάζουμε ότι από τους λεγόμενους Big-4 σας στηρίζει μόνο ο ένας. Σήμερα κάνετε προσπάθεια να εξασφαλίσετε τη στήριξη και δεύτερου, ο οποίος τον τελευταίο καιρό φωνάζει για τις κακές διαιτησίες που έχει η ομάδα του. Ο διαιτητής που στείλατε έδωσε αβίαστα δύο υποψίες, δύο ανύπαρκτα πέναλτι, απλά για να κατευνάσει τις φωνές του αντιπάλου μας. Έτσι, πιστεύετε ότι θα εξασφαλίσετε τη στήριξη του Παναθηναϊκού και τη διασφάλιση της καρέκλας σας. Παράλληλα, τελειώσατε κάθε ελπίδα της ομάδας μας.Κύριε Κλάτενμπεργκ, αυτά τα πέναλτι θα τα δίνατε εσείς στον Απόλλωνα αν γίνονταν αντίστοιχες φάσεις στην περιοχή του Παναθηναϊκού; Η απάντηση είναι όχι. Κύριε Κλάτενμπεργκ, είστε ένα Άγγλος ασθενής που κάνετε πολύ άσχημα της δουλειά σας. Γι’ αυτό πηγαίνετε στο σπίτι σας». 

Μοιραστείτε το: