19/05/2022
Κύπελλο Ελλάδας | Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 - 16:14

Δεν γίνεται το Ολυμπιακός - Παναιτωλικός στο Κύπελλο και πέντε ματς της SL2! (pic)

Με απόφαση της Πολιτικής Προστασίας αναστέλλονται και οι αθλητικές εκδηλώσεις σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, Κρήτη, Βοιωτία και Εύβοια

Η αργία ελέω της κακοκαιρίας, που αποφασίσθηκε και για την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 επηρεάζει τελικά και το ποδόσφαιρο. Κι αυτό διότι η Πολιτική Προστασία, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, αναστέλλει και τις αθλητικές εκδηλώσεις σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, Κρήτη, Βοιωτία και Εύβοια.
Έτσι δεν θα γίνει ο επαναληπτικός ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και πέντε τελικά εξ αναβολής ματς της Σούπερ Λίγκας 2. Συγκεκριμένα θα αναβληθούν οι αναμετρήσεις του Νότιου (2ο) ομίλου: Κηφισιά - Ηρόδοτος, Εργοτέλης - Χανιά, Ρόδος - Καλλιθέα, Αστέρας Βλαχιώτη - Διαγόρας και Αιγάλεω - Καλαμάτα, όπως επιβεβαιώθηκε και από τη διοργανώτρια αρχή και θα γίνει μόνο το παιχνίδι Α.Ε. Καραϊσκάκης - Ζάκυνθος. 

Λογική εξέλιξη φυσικά, ενώ για την περίπτωση του Κυπέλλου Ελλάδας και την έκθετη ΕΠΟ αποδεικνύεται ότι έγινε ξανά ρεζίλι των σκυλιών… 

Άρα η Ομοσπονδία αν θελήσει απλά θα αγνοήσει το αίτημα του Άρη και τη συγκατάθεση της Λαμίας ώστε να διεξαχθεί μόνο το ματς των δύο ομάδων στο «Αθανάσιος Διάκος», ενώ σε ενημέρωσή της για το Ολυμπιακός - Παναιτωλικός αναφέρει ότι «η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο αποφάσισε την αναβολή του προγραμματισμένου για την Τετάρτη 26.01.2022 αγώνα της 2ης αγωνιστικής της 7ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναιτωλικό.

Η απόφαση πάρθηκε σε εφαρμογή της απόφασης του Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, σύμφωνα με την οποία κηρύσσεται κατάσταση ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας περιοχών της επικράτειας για την Τετάρτη 26.01.2022 και προβλέπεται αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων όλων των κατηγοριών και όλων των αθλημάτων στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης, Ν. Αιγαίου καθώς και στις Π.Ε. Βοιωτίας, Ευβοίας της Περιφ. Στ. Ελλάδος».

Η σχετική απόφαση της Πολιτικής Προστασίας έχει δημοσιευθεί ήδη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία δεξιά.

 Δ. Δ. 

Μοιραστείτε το: