25/06/2022
Κύπελλο Ελλάδας | Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 - 14:24

Επίσημο αίτημα αναβολής από Άρη, δεν διαφωνεί η Λαμία, το… χαβά της η ΕΠΟ

Προκλητικά εκτός τόπου και χρόνου ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Ομοσπονδίας, Κώστας Νίκας

Τραγική ΕΠΟ με παράγοντες νάνους… Ο Άρης κατέθεσε επισήμως αίτημα αναβολής για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τη Λαμία την Τετάρτη (26/1), αλλά στην Ομοσπονδία εξακολουθούν να ζουν στο δικό τους μαγικό κόσμο της ανευθυνότητας.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Κώστας Νίκας (ΦΩΤΟ) μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis 95,5 έκανε γνωστό ότι οι «κίτρινοι» κατέθεσαν επίσημο αίτημα αναβολής της αναμέτρησης στο «Αθανάσιος Διάκος» ελέω της κακοκαιρίας.

«Το γήπεδο του Ολυμπιακού είναι καθαρό, όπως και το γήπεδο της Λαμίας. Είχαμε αίτημα από τον Άρη για αναβολή λόγω καιρικών συνθηκών, σήμερα υπέβαλε το αίτημα. Το οδικό δίκτυο από τη Θεσσαλονίκη προς την Λαμία είναι καθαρό. Το αίτημα του Άρη θα συζητηθεί, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να προκύψει αναβολή», είπε ο Νίκας την Τρίτη (25/1) και πρόσθεσε: «Για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να γίνει το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ γιατί εκεί δεν μπορεί να παιχθεί ποδόσφαιρο λόγω του παγετού. Για το Ολυμπιακός - Παναιτωλικός και Λαμία - Άρης, εκτιμώ πως και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν. Είναι ανοιχτή η εθνική οδός προς την Λαμία, δεν υπάρχει σταγόνα βροχής, ούτε σταγόνα χιονιού».

Στον ίδιο σταθμό, πάντως, μίλησε και ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργίας Παπαϊωάννου, ο οποίος εμφανίστηκε θετικός στην αναβολή… Η ΕΠΟ, ωστόσο, συνεχίζει το χαβά της.

Μοιραστείτε το: