02/06/2023
ΑΕΚ | Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 - 15:40

Αποκλείστηκαν 10 μέλη της ΑΕΚ στα Σπάτα

Μετ’ εμποδίων η προετοιμασία της Ένωσης εν όψει ΠΑΟΚ, λόγω της έντονης κακοκαιρίας

Η κακοκαιρία «Ελπίς» επελαύνει στη χώρα και επηρεάζει και τις ποδοσφαιρικές ομάδες, οι οποίες δεν μπορούν να κάνουν ούτε… προπόνηση. Ο μεγάλος όγκος χιονιού που έχει συσσωρευτεί στους δρόμους καθιστά αδύνατη τη μετακίνηση σε ορισμένες περιοχές.

Όπως έγινε γνωστό, τη Δευτέρα (24/1), στην προπόνηση της ΑΕΚ, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ επί της ουσίας, 10 μέλη της Ένωσης έμειναν αποκλεισμένα στα Σπάτα, χωρίς να έχουν τη δυνατότητα – τον τρόπο να επιστρέψουν στα σπίτια τους!

Ανάμεσα στα 10 άτομα που αποκλείστηκαν συγκαταλέγονται οι Βασίλης Δημητριάδης, Αργύρης Γιαννίκης και μέλη του υπόλοιπου επιτελείου αλλά και μερικοί ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων». Οι παίκτες που έφυγαν νωρίτερα από το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, αντιμετώπισαν αντίστοιχα μεγάλες δυσκολίες στον… δρόμο της επιστροφής στα σπίτια του, με τους περισσότερους να κάνουν δυόμισι ώρες για να φτάσουν.

Να σημειωθεί ότι η προπόνηση της Τρίτης (25/1) μπορεί να μην πραγματοποιηθεί, αν συνεχιστεί σε τέτοια επίπεδα η κακοκαιρία, με τη ρεβάνς των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον ΠΑΟΚ να πλησιάζει για την Ένωση, καθώς ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη (26/1 στις 17:00).

Μοιραστείτε το: