17/05/2022
Γυναικείο ποδόσφαιρο | Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022 - 20:23

Αστέρας Ρεθύμνου: «Δεν εγκρίθηκε η αίτηση μας και υποβάλλαμε ένταση»

Η ομάδα της Κρήτης κάνει λόγο για… φαντασιώσεις, αλλά υπάρχει έμμεση παραδοχή ότι υπάρχει πρόβλημα αναφορικά με την αποκάλυψη του a-sports.gr για τα συμβαίνοντα στην Α’ Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

Να απαντήσει στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του a-sports.gr για την ύπαρξη σκανδάλου στην Α’ Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών με τη μη νόμιμη συμμετοχή δύο ομάδων στο πρωτάθλημα θέλησε ο Αστέρας Ρεθύμνου.

Η ομάδα της Κρήτης με ανακοίνωση της το Σάββατο (15/1) κάνει λόγο για… φαντασιώσεις περί «συγκάλυψης και ευνοϊκής μεταχείρισης», ωστόσο παραδέχεται εμμέσως πλην σαφώς ότι υπάρχει θέμα.

Ο Αστέρας Ρεθύμνου επισημαίνει ότι η σχετική αίτηση στη ΓΓΑ δεν εγκρίθηκε και έχει υποβληθεί ένσταση, η τύχη της οποίας είναι σε εκκρεμότητα. Έτσι και προφανώς υπάρχει ζήτημα…

Αναλυτικά, η επίσημη θέση της Κρητικής ομάδας αναφέρει τα ακόλουθα:

«Με αφορμή συγκεκριμένο δημοσίευμα που εμπλέκει τον Αστέρα Ρεθύμνου σε σενάρια για παράνομη συμμετοχή της γυναικείας ομάδας μας στην Women’s Football League ενημερώνουμε για τα εξής:

1)Το σωματείο μας είχε εγγραφεί νομότυπα στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ.Α. του 2020, με αριθμό ΙΙ67.

2)Σχετικά με την ανανέωση της αίτησης του Αστέρα Ρεθύμνου, υποβλήθηκε κανονικά μέχρι τις 30/9. Η Γ.Γ.Α. μας ενημέρωσε για ένα λάθος στη δήλωση, το οποίο εντοπίστηκε, διορθώθηκε και επανυποβάλαμε την αίτηση εμπρόθεσμα ως και τις 30/11. Στις 31/12 διαπιστώσαμε ότι δεν εγκρίθηκε εκ νέου η αίτηση και για αυτόν τον λόγο υποβάλλαμε ένσταση, όπου αναμένουμε την οριστική απάντηση.

Τα όποια σενάρια περί ‘‘συγκάλυψης και ευνοϊκής μεταχείρισης’’ έχουν δει το φως της δημοσιότητας ανήκουν… στη σφαίρα της φαντασίας».

Μοιραστείτε το: