17/05/2022
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 - 16:44

Εξαντλήθηκαν οι προσκλήσεις για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε πως «κλείδωσαν» οι 1.000 φίλαθλοι που θα παρευρεθούν στη «Λεωφόρο»

Με ανακοίνωσή της, την Παρασκευή (14/1), η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας πως εξαντλήθηκαν οι διαθέσιμες προσκλήσεις για τη «Λεωφόρο» (που μπορούσαν να εξαργυρωθούν μόνο μέσω των καρτών διαρκείας). Οι προσκλήσεις αυτές, ήταν 1.000 στον αριθμό και αφορούσαν το ντέρμπι της Κυριακής (16/1 στις 19:30), για τη 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Η «πράσινη» ΠΑΕ απολογήθηκε στους φιλάθλους της, ζητώντας κατανόηση για τα νέα μέτρα για τα γήπεδα, τα οποία έχουν επιβληθεί από την Πολιτεία στις ομάδες και για τα οποία δεν μπορούν οι σύλλογοι να κάνουν κάτι άλλο, παρά να τα σεβαστούν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκαν τα αποθέματα προσκλήσεων (μέσω της διαδικασίας εξαργύρωσης των καρτών διαρκείας) για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό. Ευχαριστούμε τον κόσμο και ζητάμε την κατανόηση από όλους όσοι θα ήθελαν να παραβρεθούν στο γήπεδο και να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας, αλλά δυστυχώς οι περιορισμοί βάσει της ΚΥΑ δεν αφήνουν περιθώρια».

Μοιραστείτε το: