11/08/2022
Εθνικές ομάδες | Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 - 12:25

Φιλικά με Ρουμανία και Μαυροβούνιο έκλεισε η Εθνική Ελλάδος

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν τον Μάρτιο εν όψει Nations League

Με ανακοίνωσή της, την Παρασκευή (14/1), η ΕΠΟ γνωστοποίησε τη διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων για την προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος εν όψει NationsLeague. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τη Ρουμανία στο Βουκουρέστι, την Παρασκευή 25 Μαρτίου, ενώ στις 28 του ίδιου μήνα θα ταξιδέψει στην Ποντργκόριτσα για να παίξει κόντρα στο Μαυροβούνιο.

Να σημειωθεί πως η Εθνική Ελλάδος δεν έχει ακόμα βρει τον αντικαταστάτη του Τζον Φαν'τ Σχιπ και έτσι τα εξής παιχνίδια θα είναι και τα πρώτα, εκτός απροόπτου του νέου τεχνικού του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Την Ρουμανία και το Μαυροβούνιο θα αντιμετωπίσει, σε φιλικούς αγώνες, η Εθνική Ομάδα τον προσεχή Μάρτιο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Nations League 2022.

Συγκεκριμένα, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αγωνιστεί με την Ρουμανία την Παρασκευή 25 Μαρτίου στο Steaua Stadium του Βουκουρεστίου και με το Μαυροβούνιο την Δευτέρα 28 Μαρτίου στο City Stadium της Ποντγκόριτσα.

Εναντίον της Ρουμανίας, η Εθνική θα παίξει για 37η φορά στην ιστορία της, με τον τελευταίο μεταξύ τους αγώνα να διεξάγεται στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του EURO 2016 στο Βουκουρέστι (7/9/2015, 0-0). Με το Μαυροβούνιο, η Ελλάδα θα παίξει για 2η φορά μετά το φιλικό στις 24/3/2016 στο Καραϊσκάκη (2-1 / 54’ Τζαβέλλας, 63’ Καρέλης)».

Μοιραστείτε το: