26/05/2022
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021 - 10:32

Διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ο Κοτταράς στον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και μετέπειτα μάνατζερ επιστρέφει στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» αναλαμβάνοντας νευραλγικό πόστο

Είναι δεδομένο ότι στον Απόλλωνα Σμύρνης πρέπει να αλλάξουν πολλά για να σωθεί η ομάδα μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα με αποκορύφωμα την τραγική εμφάνιση – βαριά ήττα από τον Ατρόμητο, που έφερε τους «κυανόλευκους» μόνους στην τελευταία θέση της Σούπερ Λίγκας 1.

Οι εξελίξεις τρέχουν στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και η πρώτη διαφοροποίηση αφορά το οργανόγραμμα, καθώς γενικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος αναλαμβάνει ο Δημήτρης Κοτταράς!

Παλιός και γνωστός γνώριμος της Ριζούπολης, καθώς έχει φορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης ως τερματοφύλακας και όταν σταμάτησε την ενεργό δράση διετέλεσε τεχνικός διευθυντής της «κυανόλευκης» ΠΑΕ την πρώτη διετία της διοίκησης Μονεμβασιώτη. Εν συνεχεία ο Κοτταράς έγινε μάνατζερ παικτών και μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο για την απόκτηση του Μπρούνο Άλβες (αποδείχθηκε η πιο επιτυχημένη φετινή μεταγραφή), ενώ «δικοί του» είναι και οι Λα Πάρα, Σαχλί.  

Τώρα, λοιπόν, επιστρέφει σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr,  5 χρόνια μετά, στον Απόλλωνα Σμύρνης, με βασικό στόχο να μαζέψει την κατάσταση σε αποδυτήρια και γενικά σε όλα τα θέματα…

Σε ότι αφορά τέλος το ζήτημα προπονητή (που ασφαλώς και υπάρχει άσχετα αν ο Φέστα επισήμως παραμένει ακόμα) είναι δεδομένο ότι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν μένουν αδρανείς και ψάχνουν μετά τα τελευταία χάλια εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων…

Μοιραστείτε το: