26/01/2022
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 - 23:36

Μειώθηκε για τα… μάτια του κόσμου το πρόστιμο του Ατρομήτου, γλίτωσε την απαγόρευση ο Αγγελόπουλος

Συνολικά το υπερβολικό ποσό των 29.000 ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι Περιστεριώτες μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων

Την απόφασή της σχετικά με την έφεση του Ατρομήτου για το βαρύ πρόστιμο που είχε επιβληθεί πρωτόδικα στους Περιστεριώτες, αλλά και την τιμωρία του Γιάννη Αγγελόπουλου αναφορικά με τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης (1/12) η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Μια απόφαση που ακυρώνει την ποινή 15ήμερης απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για τον τεχνικό διευθυντή των «κυανόλευκων», ωστόσο το πρόστιμο μειώθηκε μόνο για τα... μάτια του κόσμου.

Και τούτο διότι συνολικά 29.000 ευρώ θα πρέπει να πληρώσει ο Ατρόμητος, ποσό υπερβολικό καθώς δεν έγινε τίποτα σοβαρό στην αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο του Βορρά» που να δικαιολογούν τόσα λεφτά για ποινή κι ενώ το αρχικό πρόστιμο -για ΠΑΕ και Αγγελόπουλο μαζί- ανερχόταν σε 39.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση: «Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται τυπικά και εν μέρει ουσιαστικά την κρινόμενη έφεση, όσο αφορά την επιβολή στην πρώτη εκκαλούσα ΠΑΕ με την επωνυμία ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών 1923 της χρηματικής ποινής των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για την πέμπτη πράξη και στον δεύτερο εκκαλούντα Ιωάννη Αγγελόπουλο της χρηματικής ποινής των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και της απαγορεύσεως εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες για την ίδια πράξη.

Μεταρρυθμίζει την υπ΄αριθ. 191/2021 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1.

Απαλλάσσει την ΠΑΕ ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών 1923 από την επιβληθείσα χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για την πέμπτη πράξη και τον Ιωάννη Αγγελόπουλο από την επιβληθείσα χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και την απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες για την ίδια πράξη.

Απορρίπτει κατά τα λοιπά την κρινόμενη έφεση».

Μοιραστείτε το: