26/01/2022
ΑΕΛ | Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 - 19:51

ΑΕΛ: «Μας δικαιώνει η διοργανώτρια, δεν υπάρχει καμία ΠΑΕ Ηρακλής» (pic)

Οι «βυσσινί» θέτουν προ των ευθυνών τους τη δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση για την αληθινή χρήση της ομάδας Τρίγλια

Την απάντηση της Σούπερ Λίγκας 2 έλαβε τη Δευτέρα (29/11) η ΑΕΛ αναφορικά με την επωνυμία που χρησιμοποιεί η διοργανώτρια για την ομάδα Τρίγλια.

Οι «βυσσινί» δημοσιοποίησαν την επιστολή της Λίγκας και τονίζουν ότι νιώθουν δικαιωμένοι ως προς το ότι δεν υπάρχει καμία ΠΑΕ Ηρακλής.

Παράλληλα, θέτουν προ των ευθυνών τους τη δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση για την αληθινή χρήση της ομάδας Τρίγλια.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί την επιστολή με την άμεση ανταπόκριση του Προέδρου και του Δ.Σ. της Super League 2, όπου επιβεβαιώνονται όλες οι καταγγελίες μας μέσω των ανακοινώσεων μας για την ΠΑΕ Τρίγλια, όπου στον κατάλογο των ΠΑΕ που συμμετέχουν στον Βόρειο όμιλο της Super League 2 δεν συμπεριλαμβάνεται καμία ΠΑΕ Ηρακλής και ως μόνη συμμετέχουσα συμπεριλαμβάνεται η ΠΑΕ Τρίγλια Χαλκιδικής.

Αναμένουμε μετά την επίσημη ανακοίνωση της Super League 2 και την ενημέρωση από αυτή όλων των μέσων μαζικής ενημέρωσης και ειδικά το Δ.Σ. της ΕΡΤ, ΕΡΤ3, ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ERTFLIX να πάψει πια αυτή η εξαπάτηση των τηλεθεατών, των ακροατών και χρηστών των συγκεκριμένων μέσων, μέσω δημοσιογράφων Σταμπουλή και Μαυρόπουλου, οι οποίοι μάλιστα αποσιώπησαν όλες τις σκανδαλώδεις αποφάσεις του διαιτητή Πέλλας Πουματζίδη, των βοηθών του Κορωνιά (Πειραιώς) - Μπαλιάκα (Κοζάνης) και του 4ου διαιτητή Κακουλιδη (Θράκης)».

Μοιραστείτε το: