26/01/2022
ΠΑΟΚ | Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 - 18:49

Ποινές για ΠΑΟΚ προανήγγειλε ο Πλεύρης

Για μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων για τον κορωνοϊό στο ντέρμπι με τον Άρη

Ο ΠΑΟΚ απειλείται με βαριά «καμπάνα» από τον αθλητικό δικαστή της Σούπερ Λίγκας 1 ύστερα από τα επεισόδια που έγιναν στο ντέρμπι της Τούμπας με τον Άρη, ωστόσο θα δεχθεί όπως όλα δείχνουν και ποινές που αφορούν τη μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων για τον κορωνοϊό, με βάση όσα ανέφερε τη Δευτέρα (29/11) στη Βουλή ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Συνελήφθησαν, λοιπόν, τέσσερις οπαδοί των «ασπρόμαυρων» και οι τρεις εξ αυτών δεν είχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού, με τον Θ. Πλεύρη να σημειώνει ότι θα υπάρξουν κυρώσεις για τον «Δικέφαλο του Βορρά», που προφανώς συνδέονται με παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών.

«Πληροφορήθηκα δυστυχώς ότι από τις χθεσινές συλλήψεις στο γήπεδο της Τούμπας υπάρχει κόσμος που ήταν ανεμβολίαστος. Πράγμα που σημαίνει ότι μια ομάδα δεν έκανε σωστά τον έλεγχο για τον κόσμο που μπήκε μέσα. Συνεπώς εκτός από τις κυρώσεις για τα περιστατικά βίας θα επιβληθούν και κυρώσεις για τη μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

Πρέπει να καταστεί σαφές ότι η δυνατότητα που δίνεται να υπάρχει κόσμος σε κάποιους χώρους, αρκεί να είναι εμβολιασμένοι, σε αυτό δεν υπάρχει διαπραγμάτευση από την πλευρά της πολιτείας. Όσοι δεν το τηρούν θα υποστούν κυρώσεις και θέτουν τον κόσμο σε κίνδυνο. Κατανοώ ότι δεν μπορείς εύκολα να βλέπεις στα γήπεδα ποιοι φορούν μάσκα και ποιοι όχι. Αλλά αν είναι ή όχι εμβολιασμένος μπορείς να το τηρήσεις και αν δεν το κάνεις θα υποστείς τις κυρώσεις, οι οποίες ενδεχομένως είναι και ποινικές λόγω της έκθεσης των υπόλοιπων φιλάθλων στον κίνδυνο της διασποράς», είπε ο υπουργός Υγείας.

Μοιραστείτε το: