25/01/2022
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 - 23:18

Δεν έπεσε η ποινή κεκλεισμένων των θυρών για τη Νίκη Βόλου

Χωρίς κόσμο και τυπικά με Αναγέννηση Καρδίτσας και Παναιτωλικό * Μειώθηκε η τιμωρία απαγόρευσης εισόδου στον Τσαλίκη

Οριστικά χωρίς τους οπαδούς της στο πλευρό της θα υποδεχθεί η Νίκη Βόλου την Αναγέννηση Καρδίτσας στο ματς της Πέμπτης (25/11, 15.00) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Σούπερ Λίγκας 2.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε την Τετάρτη (24/11) να απορρίψει την έφεση των «κυανόλευκων», που είχαν τιμωρηθεί πρωτόδικα με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για επεισόδια στο ματς Κυπέλλου με τα Τρίκαλα.

Το μόνο που άλλαξε ήταν μια μικρή μείωση του αρχικού προστίμου (αντί για 28.000 ευρώ αυτό έπεσε στις 25.300 ευρώ), συνεπώς χωρίς κόσμο στις εξέδρες θα γίνει και ο αγώνας για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναιτωλικό.

Παράλληλα, έπεσε σε 15 ημέρες η ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για τον τιμ μάνατζερ της Ξάνθης, Κώστα Τσαλίκη, που αρχικά είχε τιμωρηθεί με ένα μήνα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Επιτροπή Εφέσεων έλαβε τις εξής αποφάσεις.

- Δέχτηκε εν μέρει κατ' ουσίαν την έφεση της Νίκης Βόλου. Μεταρρύθμισε την υπ' αριθμ. 235/2021 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, κατά το μέρος που αφορά την εκκαλούσα. Επέβαλε στην εκκαλούσα Νίκη Βόλου τις εξής ποινές: (i) χρηματική ποινή ύψους είκοσι πέντε χιλιάδων τριακοσίων (25.300) ευρώ και (ii) ποινή της διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές.

- Απέρριψε ως απαράδεκτη την έφεση κατά της υπ’ αριθ. 217/2021 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., όσον αφορά την πρώτη εκκαλούσα ΠΑΕ με την επωνυμία “ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ” και όσον αφορά τον δεύτερο εκκαλούντα Κωνσταντίνο Τσαλίκη ως προς την χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500,00) ευρώ.

Δέχτηκε κατά τα λοιπά τυπικά κι εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση του Κωνσταντίνου Τσαλίκη κατά της υπ’ αριθ. 217/2021 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Μεταρρύθμισε την υπ΄αριθ. 217/2021 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Επέβαλε στον δεύτερο εκκαλούντα, Κωνσταντίνο Τσαλίκη, την ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες. Απειλεί σε βάρος της εκκαλούσας ΠΑΕ με την επωνυμία “ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ” χρηματική ποινή ποσού πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες, που επιβλήθηκε στον δεύτερο εκκαλούντα, Κωνσταντίνο Τσαλίκη, εκπρόσωπο αυτής».

Μοιραστείτε το: