17/08/2022
Μπάσκετ | Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021 - 14:31

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα μας...»

Παρά τη νίκη με τον Ολυμπιακό οι «πράσινοι» διαμαρτύρονται για τη διαιτησία

Ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλη νίκη στο ντέρμπι του ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό, ωστόσο έχει και παράπονα για τη διαιτησία.

Την Τρίτη (23/11) έβγαλαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας οι «πράσινοι», αναφέροντας ότι «δεν ήταν η πρώτη φορά που στους δύο μήνες της νέας εποχής του μπάσκετ παρατηρούνται εξόφθαλμα λάθη» και πως η ΚΑΕ δεν θα «επιτρέψει σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα και την προσπάθεια των αθλητών και των προπονητών της».

Αναλυτικά: «Προτού σας κρίνουμε αυστηρά για τη διαιτησία, όπως ζητήσατε, θα προσπαθήσουμε να αποδεχτούμε πως οι αποφάσεις, η ερμηνεία των κανονισμών και τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση μας με τον Ολυμπιακό, οφείλονται σε κακή μέρα των διαιτητών του αγώνα.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που στους δύο μήνες της νέας εποχής του μπάσκετ παρατηρούνται εξόφθαλμα λάθη, που θα μπορούσαν να καθορίσουν την κατάταξη της κανονικής περιόδου.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δηλώνει ρητά και προς πάσα κατεύθυνση πως δεν είναι διατεθειμένη να επιτρέψει σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα και την προσπάθεια των αθλητών και των προπονητών της.

Ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους μας για την αμέριστη συμπαράστασή τους και ζητούμε συγγνώμη για το κυκλοφοριακό χάος που… προκαλέσαμε για ακόμη μια φορά στους δρόμους της Αθήνας μας».

Μοιραστείτε το: