26/01/2022
ΛΑΜΙΑ | Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 - 21:03

Γρηγορίου: «Μένει πίκρα στο τέλος...»

Όσα είπε για την ήττα από τον Παναθηναϊκό ο τεχνικός της Λαμίας

Στα τελευταία λεπτά έχασε το θετικό αποτέλεσμα η Λαμία στο ματς με τον Παναθηναϊκό και ο Μιχάλης Γρηγορίου δήλωσε ότι είναι λογικό να υπάρχει πίκρα.

Μιλώντας στην Cosmote TV, o τεχνικός των Φθιωτών στάθηκε και στα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν για τους Τζανδάρη και Μπεχαράνο.

«Όταν πηγαίνεις το ματς μέχρι το 85' κόντρα στον Παναθηναϊκό, σε μία ουδέτερη έδρα γιατί παίζει και αυτό μεγάλο ρόλο, και σε μία ανύποπτη στιγμή δέχεσαι το γκολ από ένα πέναλτι και χάνεις ουσιαστικά το ματς, σου αφήνει πίκρα. Για να είμαι δίκαιος μπορούσαμε να διεκδικήσουμε τον βαθμό της ισοπαλίας, μέχρι εκείνο το χρονικό διάστημα αυτό θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Με στενοχωρεί εκτός από την ήττα το οτι έκαναν πάλι την εμφάνισή τους τα προβλήματα στον άξονα, διότι και ο Τζανδάρης και ο Μπεχαράνο βγήκαν σε κομβικά σημεία και αυτό έφερε δυσλειτουργία σε όλο το πλάνο.

Δεν νομίζω πως χάθηκε η συγκέντρωση επειδή έγινε ένα πέναλτι. Απλά είναι λεπτομέρειες που κρίνουν ένα ματς. Έτυχε να είναι στο 85' από αυτή τη λεπτομέρεια, αλλά νομίζω αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έγιναν πολλά τις τελευταίες δύο μέρες», είπε ο Γρηγορίου.

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το: